Udbrændt Audi A6 i Brøndby, kan være mulig flugtbil. Politiet søger vidner

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner, efter at man har fundet en brændende bil, som var efterladt i Brøndby Strand cirka en time efter et skyderi i Greve.

Natten til søndag, havde flere vidner set en lys Audi personbil køre fra området omkring gerningsstedet, efter et skyderi i Greve. Bilen kan muligvis være brugt som flugtkøretøj af gerningsmændene.

Senere på natten modtog Københavns Vestegns Politi nemlig en anmeldelse om en brændende bil, som var blevet efterladt i Dyringsparken ud for nr. 2 i Brøndby Strand. Det viste sig at bilen var en sølvfarvet Audi A6 Limousine, og derfor kan Politiet ikke udelukke at de to biler har noget med hinanden at gøre, med skyderiet i Greve.

Derfor beder Midt- og Vestsjællands Politi nu borgerne om hjælp, i opklaringen af sagen. Måske har vidner set den lyse Audi køre fra Godsvej i Greve, kort efter klokken 00:59. Måske er bilen fortsat ad ruten til Dyringsparken i Brøndby Strand.

Hvis man i øvrigt har observeret yderligere mistænkeligt omkring stedet hvor den brændende bil blev fundet, bedes man ligeledes underrette politiet. Det kan f.eks være oplysninger om personer, der har opholdt sig nær Audien, eller andre køretøjer som f.eks har samlet personer op omkring Dyringsparken i Brøndby Strand omkring 01:55, hvor branden startede.

Hvis man lægger inde med oplysninger, kan politiet kontaktes på telefon 114.