Den helt nye BMW X7 er en fusion af fremtid, eksklusivitet og rummelighed. Bilen lanceres i Danmark, marts 2019

Pressemeddelelse

BMW X7 er en stor spiller i modeloffensiven fra BMW i luksussegmentet, og er den største BMW til dato med plads til hele familien på op til syv personer.

Avanceret undervogn

Den avancerede affjedringsteknologi sikrer gode køreegenskaber i både ujævnt terræn og på lige samt kurvede veje. Bilen har som standard luftaffjedring på begge aksler med automatisk nivellering i forhold til underlaget. Ved off-road kørsel kan bilen hæves i to trin op til 40 mm over standardindstillingen. I bagagerummet sikrer en knap let adgang til at pakke bilen, idet den kan sænke bilen med 40 mm.

Den største BMW nogensinde

Den nye designlinje fra BMW er blandt andet understreget af den største kølergrill i firmaets historie.

Bilen er 5.151 mm lang, 2.000 mm bred og 1.805 mm høj med en akselafstand på 3.105 mm. Bagagerummet kan rumme fra 326 liter til 2.120 liter.

Bagdørene er længere end fordørene, hvilket gør adgangen til bagsæderne smidig og let. Bilen har som standard tre sæderækker med i alt syv sæder (2+3+2). Det er også muligt at bestille den midterste sæderække med to individuelle sæder.

22-tommer fælge kan bestilles for første gang

Som standard kommer bilen med BMW Live Cockpit Professional med navigation, BMW Head-Up Display og BMW Gesture Control.

Ligeledes omfatter standardudstyret ottetrins automatgear, firezones klimaautomatik, tredelt panoramaglastag, adaptive LED-forlygter, Driving Assistant (køreassistentsystemer) og Parking Assistant (automatisk parkering).

Standardhjulene er 20”, og kan opgraderes til 21” eller 22”. Det er første gang, at der tilbydes 22” hjul til en BMW.

For at individualisere bilen endnu mere kan man krydre med designpakken Pure Excellence eller M Sportspakke. Ligeledes kan der bestilles en Off-Road pakke med valg mellem xSand, xGravel, xRocks og xSnow. Dette sikrer, at den nye BMW X7 er klar til alle underlag i alle vejrsituationer.

Som noget nyt kan der bestilles en ”termo”-version af kopholderne i midterkonsollen, som både kan holde børnenes drikkevarer kolde, men også holde kaffen varm på turen.

Motorvarianter

Ved lanceringen kan der vælges mellem BMW X7 xDrive40i med en sekscylindret benzinmotor med 340 hk og 450 Nm, BMW X7 xDrive30d med en sekscylindret dieselmotor med 265 hk og 620 Nm samt BMW X7 xDrive M50d med en sekscylindret dieselmotor med 400 hk og 760 Nm.

BMW X7 produceres på fabrikken i Spartanburg, USA ligesom BMW X3, X4, X5 og X6.

Bilen kan opleves hos de danske forhandlere fra marts 2019.

[nggallery id=947]