Efterspørgslen er så stor, at Ford nu øger produktionen af superbilen Ford GT

Der er så stor efterspørgsel på superbilen Ford GT, at Ford nu vælger at øge produktionen af den meget eftertragtede sportsvogn. Det betyder også, at produktionen forlænges med to år.

Tidligere var det ellers besluttet, at der ville blive bygget omkring 1.000 eksemplarer, men det øges altså nu til 1350 stk.

Det betyder også, at du derfor nu igen har mulighed for, at lægge en ansøgning til at blive en af de mange udvalgte købere. Fra den 1. november og måneden ud, kan potentielle kunder stille sig i kø, og håbe på at blive udvalgt.

På hjemmesiden FordGT.com, ansøger man om bilen. Herinde vil de heldige udvalgte sammen med Ford GT Concierge Service, kunne sammensætte deres helt personlige Ford GT.

“Responsen på vores Ford GT er gået over alle forventninger med en efterspørgsel, der svarer til syv gange udbuddet,” siger Hermann Salenbauch, chef for Ford Performance. ”Med en midlertidigt udvidet produktion bibeholder vi dens ombejlede eksklusivitet, samtidig med at begejstringen ved at eje Ford GT tilbydes til flere kunder end de nuværende 80 ejere spredt ud over Europa.”

Da Ford GT skulle produceres, lød udbuddet på 1.000 enheder med start fra december 2016 og fire år frem. Under hjelmen kommer den med en biturboladet motor, på 3,5-liter. Det er en EcoBoost V6-motor, som har en tophastighed på 347 km/t. Bilens chassis er bygget op i kulfiber, og har et aktivt aerodynamiksystem, som hjælper superbilen under de høje hastigheder.

For at fejre Ford’s 50-års jubilæum, præsenterede man for nylig en speciel Ford GT Heritage Edition. Den skal fungere som symbol for Ford’s Le Mans-sejr i både 1968 og 1969. Heritage Edition kommer i den symbolske Gulf Oil-lakering, som har farverne Heritage Blue og Heritage Orange.

Bliver du en af de mange godkendte nye købere af bilen i Europa, kan du forvente at få den leveret i perioden fra 2020 og 2022.

[nggallery id=948]