Der er masser af dele til de mange kulfiber-elskere

Den nye BMW 3-Serie er nærmest kun lige blevet lanceret på Paris Motor Show, før afsløringen til selv samme show finder sted, af bilen med M-Performance dele monteret. Og det må siges at pynte.

Købere af den nye BMW 3-Serie må vente helt til marts 2019, før at bilen lander på markedet. Og hvis man går efter den helt tunge drenge i klassen, BMW M3, så må man vente endnu længere. Derfor har BMW lavet et lille sidespring, og udbudt den nye BMW 3-Serie med M-Performance dele, som får den firedørs sedan til at se langt frækkere ud.

På det ydre kan man vælge mellem enten skinnende sort lakering eller kulfiber finish. På fronten kommer den med to delte underlæber på kofangeren og en masse andet lækkert lir. På sidespejlene er der kulfiber kapper, og M-logoer på sideskørterne. Bag på bilen er der kommet en kulfiber hækvinge mens baglygterne er blevet tonet i en mørk grålig nuance. Nederst på bagkofangeren er der blevet plads til en diffuser i kulfiber mens resten af bunden kan fås i enten blank- eller matsort finish. Som tilvalg kan du få afgangsrør i enten titanium eller kulfiber.

Bag de store fælge, kan du nu få 18-tommer M-Performance bremser med røde kalibre. Fælgene fås i enten 18-tommer i matsort med dobbelte eger, eller smedet 20-tommer hjul samt et andet 20-tommer smedet sæt med Y-formede eger. Sidstnævnte kan fås i enten matsort eller en blanding af ‘Ferric grey’ med blanke detaljer. Og når du skal skifte til vinterfælge, kan du selvfølgelig også købe et par smarte dækposer med M-logoer på.

I kabinen er der blevet plads til et M-Performance rat som har en rød markering i toppen, hvide syninger hele vejen rundt, alcantara på siderne og kulfiber omkring knapperne. Bag på rattet sidder tilsvarende gearskifte vinger, ligeledes i kulfiber. Derudover kan du også få en kulfiber pakke, som giver flere dele i kulfiber rundt om i kabinen.

I bilens computere kan du gemme data, hvis du planlægger at tage den med på banen. ‘M-Performance Drive Analyzer’ optager nemlig de ting der foregår, og smider dem direkte ud på en smartphone applikation. Derudover kan du tilslutte din telefons eget kamera, og derved optage dine omgange. Alternativt kan du tilkoble et GoPro kamera eller andet i samme stil.

Under motorhjelmen får den nye BMW 3-Serie en 2,0-liters turboladet motor med fire cylinder og 255 hestekræfter samt 400 Nm. Dertil kommer den med en otte-trins automatisk gearkasse, og et tilvalg om man enten vil have baghjulstræk eller firehjulstræk.

Senere kommer den med en 3,0-liters turboladet rækkesekser, som skulle yde omkring 382 hestekræfter og 500 Nm.

[nggallery id=940]