Liqui Moly har lanceret deres nye værksteds kalender for 2019, og den er proppet med fede biler og frække damer.

I den nye kalender kan man se sportsvogne som Lamborghini Aventador, Audi R8 V10 Plus og Mercedes-AMG GT S samt en Dodge Charger. Derudover kan man se den velkendte DeLorean DMC-12, som er fra 1981/82 og nok mest kendt fra filmene “Tilbage til Fremtiden”.

20 år gammel kalender

Liqui Moly-kalenderen er ikke ny. Den har faktisk eksisteret i 20 år, og er derfor ret velkendt på diverse værksteder.

Kalenderen starter allerede i december, og derfor en måned tidligere end normale. Det betyder at der er hele 13 billeder at kigge på, måned efter måned gennem året.

Den store popularitet gør, at kalenderen allerede blev revet væk i begyndelsen af året. Det betyder at man nu har forøget oplaget til hele 176.000 eksemplarer, for at kunne følge med. Det er dog kun Liqui Moly’s egne kunder, som kan købe den i første omgang. Kun en lille del bliver frigivet til frit salg.

Den færdige kalender bliver fremvist i næste uge på Fachmesse Automechanika i Frankfurt. Her kan besøgende på LIQUI MOLYs stand få et gratis eksemplar. Automechanika afholdes fra 11. til 15. september. LIQUI MOLY finder man på stand C06 i hal 9.1.

Hvis man mere er til action og køredynamik, udgiver LIQUI MOLY som altid også en motorsportskalender. Den dækker hele spektret: MC, touringbiler og løbslastbiler, både på vej og i terræn.

Fra november fås LIQUI MOLY-kalenderen på www.liqui-moly-teamshop.de/en/home/ (salg og forsendelse kun inden for EU).

Se de mange billeder i galleriet herunder.