Sportslig udgave af Nissan Navara, byder på sportsligt udstyr

Pressemeddelelse

Hvad er det for en bil?

Nissan Navara N-Guard er en robust og flot specialmodel af mærkets prisbelønnede pickup.

Hvad er der nyt ved den?

Specialmodellen er baseret på topversionen Tekna og har kølergrill, tågelygteindfatninger, sidespejlskapper, dørhåndtag og bageste kofanger med en sort finish. Og der er tilføjet matchende tagrælinger og unikke sorte 18” aluminiumsfælge. Forlygterne er blevet gjort mørkere indvendigt, og elsoltag med tonet glas er standardudstyr.

Hvordan ser motorprogrammet og udstyrslisten ud?

Indvendigt fortsætter det sofistikerede look med nydesignede lædersæder. Indlæggene på sæderne og ryglænene er blevet opgraderet med et smart nyt mørkegråt og gult design, som fuldendes af dobbelte gule syninger, som også findes på dørbeklædningerne og på de nye signaturmåtter. Sidstnævnte er udført i et geometrisk design, så de matcher de udvendige dekorationer.

N-Guards nye funktioner komplementerer Navaras eksisterende pakke af avancerede teknologier. Standardudstyret omfatter Hill Start Assist, Hill Descent Control, Intelligent nødopbremsning og Intelligent Around View Monitor. Som alle Nissan varebiler er Navara N-Guard omfattet af en garanti på 5 år/160.000 km.

Kunderne kan bestille Navara N-Guard i tre forskellige farver – Dark Grey, Metallic Black og Pearl White. Makeoveren fuldendes af unikke dekorationer nederst på dørene, der forløber til ladet bag baghjulene.

Hvornår lander den?

Nissan Navara N-Guard har fået sit navn og sin ”robuste og flotte” attitude fra konceptbilen Nissan EnGuard, som første gang blev vist frem på biludstillingen i Hannover i 2016. Navara N-Guard får officiel premiere på 2018-udgaven af biludstillingen i Hannover senere på måneden. Specialudgaven kommer til salg i Danmark fra november.

Hvad koster den?

Priserne starter ved lige under 288.000 kr. ekskl. moms.

[nggallery id=929]