Og med et lavere udstyrsniveau

Da Skoda Karoq blev lanceret i Danmark sidste år, var det med det højeste udstyrsniveau som findes i Skodas modelprogram – Style. Men nu er dét ændret, og din Skoda Karoq kan nu bestilles med et lavere udstyrsniveau, Ambition, og deraf også en lavere pris.

Prismæssigt lander SUV’en nu på 294.800 kroner, og for den pris får du stadigvæk en række fine ting med i standardudstyret.

På sikkerheden har Skoda Karoq fået de maksimale 5 stjerner i Euro NCaps crashtests. Og i Ambition udstyrsniveauet, får du syv airbags og sikkerhedssystemer som f.eks udvidet fodgængerbeskyttelse og vejbaneassistent. Dertil har Skoda Karoq Ambition også tågeforlygter.

Stadigvæk komfort i kabinen

På komfort siden får du blandt andet fjernlysassistent, som automatisk blænder ned og op for fjernlyset når du møder og passerer en modkørende bil. Dertil får du Swing-infotainment systemet med farvetouchskærm,  otte højtalere samt Bluetooth og DAB+.

Rattet er beklædt i læder og er 3-egede med multifunktion. Dertil får du stadigvæk el-betjente sidespejle med varme, samt et sæt 17″ Triton-alufælge.

Bagagerummet er naturligvis ikke anderledes uanset hvad for en model du vælger, og det rummer 521 liter med opslåede bagsæder mens det forøges til 1.630 liter med nedslåede bagsæder. På taget er der sort tagræling og skal du have trailerne med bagpå, så er bilen forberedt til krog.

Motorvarianter

Med udstyrsvarianten Ambition, kan du vælge en række forskellige TSI-turboladet benzinmotorer og TDI-turboladet dieselmotorer. Den billigste variant er en Skoda Karoq Ambition 1,0-liters TSI med 115 hestekræfter. Den fås fra 294.800 kroner, mens du i samme model med en syv-trins DSG-automatgearkasse kan stikke afsted med bilen for 323.200 kroner.

Hvis du skal op i en 1,5-liters TSI ACT med 150 hestekræfter og cylinderfrakobling, kan en Ambition model fås fra 319.200 kroner og 342.800 kroner hvis du vælger den med syv-trins DSG-automatgearkasse.

Er du på jagt efter diesel varianterne, fås en Karog Ambition 1,6-liters TDI AdBlue med 115 hestekræfter fra 318.400 kroner og 345.600 kroner med en syv-trins DSG-automatgearkasse.

[nggallery id=1010]