En rød Toyota Supra har gennem den seneste tid skabt en masse spørgsmål. Vi har gravet i sagen, og fundet svarene til dig

For lige godt et år siden, blev en helt standard Toyota Supra Targa spottet i København. Flere bilfans af japanske performance biler havde snakket med ejeren, en ældre herre, som viste sig at havde haft den fra ny og kørt omkring 300.000 kilometer i bilen.

Siden hen blev bilen set efterladt ved Casino Copenhagen på Amager, hvor den i flere måneder fik lov at forfalde. Det satte en masse spørgsmål i gang på diverse bilgrupper på Facebook, om hvem der mon ejede bilen og om den var til salg.

Bilen endte med at få taget pladerne, og efter flere uger med et orange politiskilt i vinduet, blev den fjernet af politiet og de mange fans måtte forgæves spørge hinanden, hvad der mon var sket med den.

For nyligt blev den så spottet ved Københavns Lufthavn igen, hvor den havde fået et skilt i fra Politiet om, at den ville blive afhentet snarest. Og nu startede alle spørgsmålene for alvor igen.

Derfor gik vi i gang med at grave i sagen, og finde svar på alle jeres spørgsmål.

Ukendte ejerforhold

Det viser sig at den omtalte røde Toyota Supra, havde fået lov at stå i Københavns Lufthavn i lang tid. Så lang tid, at parkeringsvagterne til sidst havde fået nok, og bedt Politiet komme og fjerne den. Bilen havde i mellemtiden stået uden plader, og måtte derfor ikke befinde sig på offentlig vej.

Bilen befinder sig i øjeblikket i Politiets varetægt, hvor sidst registrerede ejer er blevet kontaktet. Han har modtaget et brev om, at han kan komme og hente sin bil fra Politiets depot, inden for 14 dage. Sker dette ikke, så sendes der et nyt rykkerbrev til ejeren.

Hvad der er årsag til bilens mærkelige placeringer og efterladener eller hvad der er sket med ejeren, kunne vi desværre ikke få oplyst.

Bliver måske solgt på auktion

Kommer der ikke noget svar på det sidste brev heller, og man skønner at bilen har en hvis værdi (som vi har sørget for at Politiet nu godt er klar over), så bliver bilen solgt på auktion.

Da Politiet desværre ikke altid bruger det samme auktionshus ved hver af sagerne omhandlende køretøjer, kunne det ikke siges hvilket der præcist bliver brugt. Men som udgangspunkt vil det være Lauritz.com, da Politiet har et samarbejde med dette auktionshus.

Hvornår bilen eventuelt kommer til salg der, vides ikke. Der må man sidde tålmodigt dag for dag, og klikke ind for at se, om bilen mon er dukket op på listen.

Du kan se et par billeder af bilen i galleriet herunder.

[nggallery id=767]