Her er en samling over populære racerspil fra 2018

Foto: Pixabay

Med så fantastisk en sommer som vi har haft, har der ikke været meget tid eller for den sags skyld, lyst til at sidde foran skærmen og dase med en controller i hånden. Vejret er dog langsomt begyndt at skifte til det dårligere, og det betyder også, at det er ved at være sæson for computer- og konsolspil.

Vi har i den anledning taget et kig på, hvilke bilspil der har været de mest populære spil i år 2018. Der er nemlig produceret et hav af spil, og vi har fundet de fem bedste spil lige her.

1: Onrush

I bilspillet Onrush har producenten forsøgte at trække i en lidt anden retning, end den vi ellers har set i så mange andre spil. Det er et actionpacked spil, hvor banerne er off-road. Der er således mulighed for at køre på motorcykeler, ATV formåede biler og andre køretøjer.

I de forskellige kreative baner, er det muligt at lave alverdens stunts, og selvom du kører galt, er det ikke noget, der kommer til at sætte dig voldsomt tilbage tidsmæssigt. Spillet er fyldt med fart, men du behøver ikke være ligeså påpasselig med din kørestil, som hvis du spiller et F1 spil.

2: The Crew 2

The Crew var et voldsomt populært spil, der går hen og minder om en blanding af Formel 1 og Gran Turismo. Nu har spillet fået en ordentligt overhaling, og det er derfor blevet tid til spillet The Crew 2.

Grafiken har fået et væsentligt hak opad, og du har i spillet mulighed for at skifte mellem at ræse rundt i lækre biler, drøne rundt i både på vandet, eller tage en flyvetur.

Der er alle former for transportmidler med i The Crew 2, hvor der stort set ikke er efterladt et eneste køretøj.

3: Motor Esport

Selvom der hvert år produceres nye racerspil, så er det ikke noget, der rigtig har taget fat i Esport verden. Her er det hovedsageligt skydespil og fodboldspillet FIFA, der har gjort sig til.

Du kan derfor heller ikke lave sportsvæddemål på racerspil i Esport, men har du lyst til at bette på ræs, så kan du både oddse på Formel1, Nascar, Formel1 osv.

4: TT Isle of Man: Ride on the Edge

Hvert år køres der et populært motorcykel løb på den lille britiske ø, Isle of Man. Dette løb er velbesøgt og et af de hurtigste løb overhovedet.

Nu er løbet kommet som et motorcykel spil, hvor banerne i spillet er autentiske. Du kører således rundt på veje med boliger på højre og venstre sider, marker og meget mere.

Er du glad for fart, så er TT Isle of Man det perfekte spil for dig. Især hvis du godt kan lide de tohjulede.

5: MX Vs ATV All Out

Det 5. spil på listen er ikke et klassisk racerspil. Det gælder fortsat om at komme først, men der er lagt masser af vægt og fokus på spillets andre facetter. Dette er et klassisk motorcross spil, hvor du enten kører på en crosser eller på en ATV.

Spilet har fået rigtig gode anmeldelser, men det er en helt anden type, end de overstående spil.

6: Gravel

Firmaet Milestone der står bag MotoGP serien, har kastet sig over racerspillet Gravel. Det er endnu et off-road cross-country spil, der er lidt i stil med Onrush. Dog har det en lidt mere avanceret kørestil, hvor det ikke bare handler om at give den gas, og glemmer alt om ens omgivelser.

Milestone har forsøgt at skabe et nutidigt spil, af de Arcade spil, man har kunne spil i gamle dage. Det er bestemt lykkedes, og Gravel er et fremragende spil.