Mercedes’ har udgivet den næste opdaterede Maybach limo

Når de aller rigeste personer i verden, skal ud og vælge ny bil, går de fleste efter de super hurtige hypercars og superbiler. Men andre vælger luksus, og når luksus i sig selv ikke er nok ved en Audi S8 eller BMW 7-Serie eller Mercedes-Benz S65 AMG, så kan man gå videre til Maybach, og endnu videre – Mercedes-Maybach S650 Pullmann.

Navnet i sig selv er ganske langt, lige som bilen. Den næsten syv meter lange Mercedes-Benz S-Klasse rummer en 6,0-liters V12 motor ude foran, med biturbo og hele 630 hestekræfter samt 1.000 Nm! De tal gør det muligt for den tons tunge vogn, at ramme 100 km/t på bare 6,5 sekunder.

Mercedes’ har for nyligt givet S-Klassen en opdatering, og derfor måtte en Maybach Pullmann jo også følge med. Den tidligere model, havde et Maybach S600 logo, mens den nye får S650. Ydelsen er ændret med 100 hestekræfter og 300 Nm mere, til forskel fra den tidligere version.

Andre ændringer på den opdaterede model er den nye frontgrill, der stammer fra Vision Mercedes-Maybach 6 konceptbilen, som var den taget direkte over. Dertil kommer den med de klassiske store 10-huls 20″ fælge, og en række nye farver at vælge imellem. Tilmed kan den fås i todelt farve, hvis man er til den slags, i helt nye eksklusive lakeringer som Magma Grey, Mahogany Brown, Silk Beige og Deep Sea blue.

I kabinen får bagsæde passagererne alt hvad hjertet begære. To enkelt-stole findes bagi, som har så meget benplads, at du ikke finder mere i andre biler i dette segment. De er omgivet af læder og elektroniske finurligheder, hvor man fx kan følge med i trafikken ude foran, via bilens frontmonteret kameraudstyr.

Gider du ikke høre det samme musik som chaufføren, så kan du også bare skifte til dit eget. Mercedes-Maybach S650 Pullmann har nemlig indbygget et 2-zone lydsystem, som gør at du kan høre noget andet end de gør oppe foran.

Prisen for hele herligheden findes fra 619.000 dollars, og ordrebogen er allerede åben. Så hvis du styrer et helt land, så er dette bilen for dig!

.. og skulle du tænke på brændstoføkonomien, så bruger Mercedes-Maybach S650 Pullmann 14,6 liter / 100 km, ved blandet kørsel.

En armeret udgave kommer senere, og forventes at blive mindst tre gange så dyr ud fra hvad tilsvarende modeller kostede i S600-varianten.

[nggallery id=760]