En Jaguar F-Type Cabriolet med 666 hk

Efter lanceringen af Listers LFT-666, også kaldet “Beast”, var der stor interesse fra kunder, der ønskede de samme opgraderinger i den tilsvarende Jaguar F-Type Cabriolet. Lister lyttede til dem og er nu klar med deres nye model, LFT-C. Bilen er Lister´s hurtigste cabriolet nogensinde og kommer lige i tide, før foråret tager fat.

Effekten kommer fra en tunet version af Jaguar´s V8, der nu yder 666 hk. LFT-C klarer 0-100 km/t på lidt over tre sekunder og har en tophastighed på 330 km/t.

LFT-C får en ny kofanger, splitter, diffuser, spoiler og breddere hjulkasser fremstillet i kulfiber. Bilen gør brug af samme alu-fælge, udstødningssystem, affjedring og opdateret bremsesystem som LFT-666 coupéen. Interiøret har også fået en opgradering i form af nye lædertyper og syninger. Kunderne har mulighed for at bestemme fælgedesignet, lakeringen og hvilken, af to typer læder, der skal bruges i interiøret.

Lister vil kun bygge 10 eksemplare, hvilket gør LFT-C langt mere eksklusiv end coupéen, hvoraf der blev bygget 99.

Med nyheden om den nye cabriolet har firmaets CEO, Lawrence Whittaker, også offentliggjort at firmaet vil hive sløret af to nye projekter i 2019. Lister har for nylig åbnet deres nye hovedkvarter, til 5 millioner pund, i Lancashire.