Ford har udsendt en video, hvor Rallykøreren Elfyn Evans kører race i den nye Fiesta ST 400 meter under jorden

Pressemeddelelse

Ny Ford Fiesta ST giver bedre ydeevne og mere kontrol end førhen. Men hvad gør man når man ikke kan udnytte det i byen? Man kører til en af Europas største saltminer 400 meter under jorden, hvor man kan slå sig løs med de 200hk fra den 1.5-liters EcoBoost-motor.

Ford valgte saltminen, der med et 60-kilometers netværk af tunneler og konstante 16 grader, er det perfekte sted at teste den nye Fiesta ST. Lyden af den nye Fiesta ST forstærkes yderligere af omgivelserne, der kan få et smil på enhver bilentusiasts læber.

”Tunnelernes ærefrygt og muligheden for a vise den nye Fiesta ST på forskellige underlag var en stor del af beslutningsprocessen for at finde en unik lokation,” fortæller Leo Roeks, Ford Performance Director. ”Det er ikke en typisk racerbane, men vi kunne stadig vise bilens fulde potentiale.”

I videoen, der hører til Fords serie ’Europe’s Greatest Driving Roads’, ser man Elfyn Evans, der på spektakulær vis suser afsted gennem minerne i den nye Fiesta ST.

Den nye Fiesta ST kommer til salg i Danmark i sommeren. Priserne starter fra 274.800 kr. for Fiesta ST (ST1) med tre døre og fra 279.840 kr. for Fiesta ST (ST1) med fem døre. Alle priser er inklusiv levering.

[nggallery id=858]