Selv i kabinen er der masser af kulfiber, i denne Porsche fra Gunther Werks

Når det kommer til ombygninger af ældre klassikere, findes der masser af fede eksempler ude i den store verden. Og et par producenter har kastet sig over ældre Porscher, som nu med dette eksempel der kaldes ‘Sport Touring’, fra Gunther Werks.

Ønsker man at de skal ombygge ens bil, kan det enten ske ved at man donere sin nuværende bil – eller de finder en til dig. I dette tilfælde er der brugt en donerbil.

‘Sport Touring’ er bygget på en 993-generation af Porsche 911, hvor karossen er bygget i ren kulfiber. Det er herefter blevet lakeret i en fed rød farve, som fremhæver bilens design endnu mere.

Til at starte med skilles bilen helt ad, så man kommer helt ind til stellet. Derefter monteres et komplet sæt af kulfiber dele, hele vejen rundt.

Standardmotoren er også udskiftet, og nu erstattet med en 4,0-liters motor med 430 hestekræfter. Dertil har kunden ønsket nye kulfiber sportssæder samt et opdateret luftindtag, til at køle motoren.

De nye dele på ‘Sport Touring’, gør den hele otte centimeter bredere end udgangspunktet. Det betyder også, at fælgene er blevet udskiftet så de matcher den nye bredde. Bilen er ligeledes blevet sænket med en JRZ undervogn, mens der er blevet plads til store kulfiber-keramiske Brembo bremser.

I kabinen er der kommet masser af nye dele, som matcher bilens ydre. Her er blandt andet kommet en blanding af mørkerødt læder i kabinen, som matcher den fede lakering på det ydre, mens sæderne tilmed har fået lækker grå Alcantara i midten.

Bagsæderne er dog blevet udskiftet, da de alligevel er så små, at ingen rigtig kan sidde i dem. I stedet er der blevet placeret en brandslukker og installeret store kulfiber paneler.

‘Sport Touring’ vil kun blive produceret i 25 eksemplarer, og de første leveringer er allerede på vej. Men hvad prisen for denne ombygning koster, vil de ikke helt ud med. Dog har de lavet et 400R projekt tidligere, som havde en startpris på 525.000$ dollars, inden tilvalg som det luksuriøse læder er valgt til.

Se de mange billeder af ombygningen lige her:

[nggallery id=942]