Københavnerne kan her til morgen opleve masser af forskellige typer biler på vejene i morgentrafikken, fordi at der både afholdes start for flere hundrede biler i dette års The Carbage Run Scandinavia for ældre meget billige biler ved Brøndby Stadion (klokken 7-9), mens der samtidig er biler fra den helt modsatte ende af prisscalaen på Bella Sky, som led i rallyet MadCrocRally.

Derudover kan du se “Batmobilen” fra de sydlige arabiske lande, som også i øjeblikket befinder sig i København. Den har dog ikke noget med de andre at gøre.

Over 500 teams deltager fra Holland

I det billige og noget anderledes rally, The Carbage Run Scandinavia, kan man få en forklaring på de flere hundrede hollandsk-indregistrerede biler, der i øjeblikket fylder godt i de Københavnske gader. De har nemlig start her til morgen mellem 7-9 ved Brøndby Stadion, hvor de skal begive sig ud på dette års store tour rundt i Europa.

Det som kendetegner The Carbage Run Scandinavia er, at din bil mindst skal være 15 år gammel og ikke veje mere end en 3.500 kilos personbil. Hvad den koster, er underordnet. Men den skal helst se så slidt og gammel ud som overhovedet muligt.

For at deltage skal man være minimum to personer, og så er rallyet kun åbent for personer der er bosat i Skandinavien.

Det har desværre ikke lykkes os at samle billeder af bilerne fra i år, men hvis du bevæger dig ud i trafikken i København, så kan du ikke undgå at støde på dem.

Følg med på The Carbage Run Scandinavia på Facebook, lige her.

Finske sportsvogne ved Bella Sky

Alt imens de gamle biler fræser rundt på dagens opgaver, kan man på parkeringspladsen ved Bella Sky opleve en række sportsvogne fra Finland på parkeringspladsen ved Bella Sky.

Disse biler deltager i rallyet under navnet, MadCrocRally.

Deltagerne starter i Finland, hvorfra de kører til Alastaro Racing Circuit. Herfra køres der til Stockholm, København, Bremen, Amsterdam, Nürburgring, Luxemborg og så til Helsinki. Undervejs er der masser af checkpoints for deltagerne.

Der er maks 50 biler som kan deltage, men på pladsen ved Bella Sky er der langt færre.

Rallyet finder sted i perioden 29. juni til den 7. july, og de befinder sig altså i øjeblikket i København.

Følg med MadCrocRally på Facebook, lige her.

Batmobilen er i København

Rigtig mange steder på Facebook og andre sociale medier, er der billeder af den såkaldte “Batmobil”, som befinder sig i København.

Bilen der ejes af det saudiarabiske Team Galag, og selvom bilen holder til ved Bella Sky, så har den intet med MadCrocRally at gøre.

Ejeren er blot på tur rundt i Europa, og i øjeblikket i København. Flere heldige interesserede personer, har allerede fået lov at tage billeder inde- og udenfor bilen, når ejeren holder ind forskellige steder i byen.

Ikke første gang den er i København

Det er langt fra første gang, at den super specielle “Batmobil” er i København. Tilbage i 2017 gik den københavnske befolkning helt bananas, da bilen pludselig dukkede op flere steder i gadebilledet.

Billeder florerede overalt på sociale medier, og skabte store historier da bilen kom til hovedstaden.

Team Galag har også før deltaget i det store velkendte rally, Gumball 3000, hvor bilen også skabte stor opsigt.

“Batmobilen” er bygget med en Lamborghini Gallardo motor under hjelmen, som yder omkring 550 hestekræfter. 0-100 km/t tiden klares på 3,9 sekunder, mens topfarten sættes ind ved hele 320 km/t!

Den omfattende ombygning er lavet af en konstruktør, som tidligere har arbejdet 15 år for superbils producenten Koenigsegg.

Du kan se billeder af batmobilen herunder.

Følg med Team Galag på Facebook, lige her.

Du kan også følge Team Galag på Instagram, lige her.