Vi tog en tur til Lillerød lidt nord for København, for at se nærmere på Jocks.dk Åbningsfest, hvor de havde slået sig sammen med drengene fra Boosted, i deres Tour rundt i Danmark.

Vejret var perfekt. Nærmest helt sommerligt! Og det betød, at der kom masser af fede biler fra nær og fjern, for at se mere på den store åbningsdag.

Du kender måske Jocks.dk, under navnet Jocks Bilimport. De havde førhen et driftteam og deltog i masser af events, specielt i det store udland. Jocks.dk har nu fået nye ejere, og nye lokaler. Og du kender sikkert lokalerne på forhånd – det er nemlig dém, som Ferrari aka. Formula, boede i indtil for få uger siden.

Det betyder stort showroom, værksted, klargøring og den berygtede kælder under bygningen, som tidligere har huset en større samling ekstremt specielle og ikke mindst dyre biler! Om der holder noget unikt dernede endnu, ved vi dog ikke.

Pølser og Monster Energy

Der var ingen som skulle gå sultne derfra, så Jocks.dk havde sørget for, at Monster Energy kiggede forbi med gratis energidrik. Dertil var der musik, og ikke mindst en stor åben grill med gratis pølser, brød og dyppelse til de fremmødte.

Vejen op til Jocks.dk nye lokaler var tæt pakket, så meget, at flere søgte tilflugt hos nabobutikken Aldi, som dog kom og brokkede sig over det, så folk måtte flytte deres biler.

Hele dagens begivenhed strak sig over timerne fra klokken 14:00 til 20:00, på adressen Bjarkesvej 3, 3450 i Lillerød. Hvad lokationen skal bruges til i fremtiden, er lidt uvist. Men én ting er sikkert – det er noget af en særlig placering, med en helt vildt fed forhistorie!

Se billederne fra dagen, i galleriet herunder: