Vi tog til VAG eventet Danes’N’Dubs 2018 i Fruerlundparken ved Øster Hurup i Nordjylland

For femte år i træk, blev der afholdt Danes’N’Dubs i Fruerlundparken ved Øster Hurup i Nordjylland. Et stort VAG event, der byder på stor udstilling og masser af hyggelige timer blandt ligesindede VAG-bil-fans.

Til dette event havde vi lånt den nye Volkswagen Polo GTI, som vi tog på tur med og viste frem blandt de mange ombyggede biler tæt ved arrangementets store vaskeplads.

Danes’N’Dubs vokser år for år, og finder sted i den store park, en park der bliver brugt til en lang række forskellige begivenheder uden at forstyrre naboerne. Til dette VAG-event var det en blanding af campingvogne, kæmpe udstilling, boder og fed vaskeplads, som alt sammen dannede rammer om en herlig weekend.

VAG-folket indeholder alt fra de tyske koncerner. Så der var både Lamborghini Gallardo, Volkswagen modeller fra 80’erne til nye og fede performance modeller fra f.eks Audi og VW.

Rammerne omkring eventet giver en form for camping stemning, hvor man sidder rundt omkring i parken i sine større eller mindre camps. Folk går rundt og hilser på hinanden, og stemningen er helt nede på jorden.

I camp området er man ikke præget af technomusik og alt for fulde festivalstyper, hvilket gør det ekstra attraktivt at komme til sådan et event her. Dog er der stadigvæk masser af hygge og musik, med grill og god mad. Men det er bare på et helt andet og mere afslappet niveau, end man kender det fra andre bil-stylings-events i Danmark.

Som noget nyt afholdt man selve konkurrencen om arrangementets fedeste biler med afgørelse om lørdagen, med det resultat at stort set alle fra den enorme udstilling valgte at køre hjem, straks efter afgørelsens time. Det var super synd, da det ødelagde rigtig meget for heleheden i begivenheden, men det var et stort ønske fra de mange udstillere, som skulle prøves af.

Vaskepladsen var noget af det helt fede. Her kan alle udstillerne vaske deres biler, mens en DJ står og spiller fed lounge/trance musik. Klargøringsprodukterne vælter ud over bilerne, i lyset fra de mange spots. Alt sammen noget der giver helheden et meget internationalt præg. Thumbs up for det!

I galleriet herunder kan du se vores billeder fra Danes’N’Dubs 2018:

[nggallery id=950]