Danmark har afholdt sit første Cars & Coffee arrangement her til eftermiddag

Foto: Christopher Larsen

Der er her til eftermiddag blevet afholdt Danmarks første Cars & Coffee arrangement på Frederiksberg Runddel. Det er første gang det finder sted på dansk jord, og trods ustadigt vejr, deltog en god håndfuld specielle biler.

Blandt de deltagende biler, var der to helt unikke modeller. De var sjovt nok begge to gule, og ligeledes to-personers sportsvogne. Der var her tale om en Lotus Evora og en Alfa Romeo 4C.

Derudover kom en Ferrari 488 GTB, en Ferrari 458 Italia, en Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, en Aston Martin DB9 Volante, et par Maserati’er og andre.

Kendt fra udlandet
Normalt er sådan et arrangement under dette navn ikke så kendt i Danmark, men Instagram kontoen ‘Cars & Coffee Denmark’ havde valgt at lægge lidt energi i at få stablet arrangementet på benene for første gang i Danmark. Om vi kommer til at se mere til det, og om det vokser sig endnu større, ved vi ikke endnu.

Mange steder i udlandet, ofte de mere eksotiske og varme steder, foregår der masser af Cars & Coffee arrangementer. Her møder alle typer af specielle biler op, hvad end det er meget meget dyre luksusbiler i særlige udgaver, super hurtige sportsvogne eller gamle klassikkere.

Med alle de leasing biler der efterhånden er kommet i Danmark, specielt i København, samt de store antal af gamle vintage biler som det ser ud til flere og flere personer erhverver sig, kunne det godt gå hen og blive ganske stort, dette event.

I galleriet herunder kan du se billeder fra dagen:

[nggallery id=676]