Vi tog til Odense, hvor der for andet år i træk var bilmesse og masser af action

For andet år i træk var der lagt op til et brag af et bilshow, når dørene blev slået op til Auto Show i Odense Congress Center.

I år var en ekstra hal blevet fyldt op med biler, så man nu kunne se på andet end ombyggede personbiler. Flere rækker af superbiler og luksusbiler var blevet sat op, så drømmene kunne få frit løb.

1.400 hestekræfter i en Nissan GT-R

Over 17.000 gæster kiggede forbi, hvilket var en del mere end året før. Derfor har arrangøren bag, vores venner fra Boosted, lovet at der kommer endnu et show, næste år.

Uden for var et af årets helt store trækplastre, den 1.400-hestes brutale Nissan GT-R, som blev kørt af Monster Energy driftkøreren, Steve Baggsy.

En længere række af andre driftkører og rallykørere havde taget deres hårdpumpede biler med til showet, for at vise danskerne hvordan de skal rives rundt. Derfor var der flere gange så tæt pakket af røj på den udendørs Biltema Live driftbane, at man ikke kunne se fra den ene ende, til den anden. Tribunerne var pakket tæt, og publikum stod klistret op langs hegnet, alle de steder der var plads.

Masser af shoppingmuligheder

I de to sidste haller kunne man se en større blanding af udstillere. Her var alt fra hjemmeværnet med deres jægerfly, til vores venner fra True Cousins med deres rekord-elkøretøjer, til masser af nye spændende bilprojekter fra både ind- og udlandet.

Mange udenlandske biler var at finde på bilmessen, mens der samtidig var rig mulighed for at købe sig fattig i biltilbehør, hos de mange standere.

Kommer igen næste år

Auto Show i Odense Congress Center bød på masser af underholdning hele weekenden, og der var tryk på fra start til slut. I halvanden time var der kø foran indgangen, hvilket bevidnede at messen blev godt besøgt.

Datoen for næste års store Auto Show er ikke afsløret endnu, men den skulle være lige på trapperne. Vi er klar igen, næste år!

Se de mange billeder i gallerierne herunder:

Galleri 1: Stemning

[nggallery id=889]

Galleri 2: Showet og drift

[nggallery id=890]