Der var lagt op til et brag af en sæsonstart, da det hele skulle skydes i gang fredag aften

Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Når sæsonen skydes i gang for de danske biltræf rundt om på Sjælland, er der tradition for at det skydes i gang med en sæsonstart. I år blev arrangementet flyttet i sidste øjeblik, til et ny lokation i Glostrup hvor der var to store åbne parkeringspladser.

Vi ankom til arrangementet allerede klokken 18:30, selvom det først skulle starte klokken 20:00. Og allerede her, var der godt fyldt op på den første store parkeringsplads hvor der måske kan holde 1.000 biler. Så de ankomne biler, var allerede i gang med at fylde den næste parkeringsplads op – hvor der kan holde yderligere 1.000 biler mindst.

Flere biler var kommet langvejs fra, og der var sågar en stor gruppe af svenske performance biler fra det svenske biltræf Re-Loaded. Mens tiden gik og der kom flere og flere mennesker på parkeringspladserne, begyndte trafikken også at gå mere og mere i stå. Flere gange var det gået helt i stå, fordi der simpelthen var alt for mange mennesker samlet på samme tid. Det betød at sidevejene også blev brugt som parkeringspladser, hvor vi hørte at der var parkeret biler flere hundrede meter oppe af disse veje.

LÆS OGSÅ: Re-Loaded Springbreak træf ved Center Syd

Politiet var også tilstede. En motorcykel betjent startede ud alene, og fik givet lidt skriv til nogle af de svenske deltagere. Hvad der præcist blev givet for, ved vi ikke. Men kort efter kom der flere patruljevogne til stedet, samt en medarbejder fra SKAT. De lagde ud med at være fremme med bødeblokken, men lod til at måtte opgive da opbuddet af biler var så ekstremt.

Vi skyder på der under aftenen, har været mere end 6.000 biler på dette område. Og da vi kørte derfra ved 21:30 tiden, var der stadigvæk lange køer af biler, som ville ind på området. Så hvis denne sæsonstart skal sætte standarden for i år, så tegner det rigtigt godt for biltræf på Sjælland, da mange af de hårdt pumpede- og ‘garagebilerne’ ikke var til stede endnu. En række biler kørte også ind i hinanden på vej væk fra Glostrup. Det siges dog, at ingen heldigvis kom til skade.