// 06-08-2019: Kun en enkelt dag efter at bilen blev efterlyst, blev den fundet igen! Bilen er nu tilbage til rette ejermand (kvinde)!

Det var en ven til bilejerens veninde, som var skarp, da han på parkeringspladsen foran Føtex på Nordre Fasanvej på Frederiksberg i København, spottede den blå efterlyste Mercedes-Benz, som han tog et billede af og sendte til veninden – som straks kontaktede Sara.
Det betyder, at bilen nu er tilbage til rette ejermand.

Desværre har vi også oplevet endnu engang, at Politiet ikke har gjort ret meget i sagen. Da den blev efterlyst har ejeren fået af vide, at de ikke havde tid til at gøre noget ved det, andet end at registrere den som efterlyst til hvis de stødte på den tilfældigt.
Nu hvor den er fundet, havde de heller ikke tid til at tage fingeraftryk eller andet, og Sara fik blot af vide at hvis bilen kunne køre, kunne hun bare tage den med hjem, og melde det til forsikringen.

Betyder det at der er frit slag for biltyve, i princippet? Hmm.

Tyvene havde monteret andre nummerplader uden på bilens oprindelige, spist chips i den og ellers bare hygget sig. Det tyder ikke på, at bilen har større skader andet end lidt vindueskader og noget elektronik ved kablerne.

Derudover har den fået en bøde i forruden (underligt at parkeringsvagten ikke har reageret, når nummerpladerne formentlig ikke har passet på en Mercedes-Benz).

I galleriet i bunden, kan du se de sidste nye billeder fra fundet.

Herunder er den oprindelige efterlysnings tekst:

_____________________________________________________

Har du set denne blå Mercedes-Benz 450 SL fra 1973? Den savnes fra en adresse i Vanløse.

Det er Sara som efterlyser sin blå Mercedes-Benz 450 SL fra 1973, som er blevet stjålet fra Bellahøjvej 156 i Vanløse, tirsdag nat i sidste uge.

Bilen kan genkendes ved, at den har de kromfarvede fælge monteret, blå kaleche og en 450-model.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: AW 64 284, men de kan være skiftet mange gange siden. Bilen er sidst set i Sydhavnen i København, den 2. august 2019.

Ejeren har begge nøgler til bilen endnu.

Ser du bilen, så kontakt det lokale politi straks eller ejeren Sara via Facebook eller på telefon: 5367 4050.

I galleriet herunder kan du se billeder af bilen. HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN!