FREDAG 23-08-2019: Vi har fået en besked fra ejeren om, at bilen er fundet og tilbage til rette ejermand. En skarp borger havde opdaget, at bilen havde holdt parkeret i Brøndby samme sted i mere end en uge, og kontaktede derfor politiet. Det viste sig at være den sorte BMW, som Kasper havde fået stjålet fra Kolding.

Bilen har umiddelbart kun en skramme på forkofangeren og en kantstens ridse på den ene fælg.

Tillykke med fundet – og TAK for alle delingerne!

———————————————————————————————————–

Har du set denne sorte BMW 1-Serie? Den savnes fra en adresse i Jylland.

Det er Kasper som efterlyser sin sorte BMW 1-Serie 123D, som er blevet stjålet fra Quickpot i Kolding ved siden af Mac Donalds, natten til tirsdag i sidste uge.

Bilen kan blandt andet genkendes ved, at den har beigefarvet læderkabine og er sænket 60/40 mm med en H&R Cupkit sportsundervogn.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: EF 46 027, men de er højst sandsynligt skiftet, da Slagelse Politi har fået indleveret nummerpladerne. Derfor formodes det også, at bilen befinder sig på Sjælland.

Ejeren har ikke længere begge nøgler, da den ene nøgle forsvandt efter indbruddet hos Quickpot i Kolding, hvor tyvene havde smadret en rude for at komme ind til deres nøgleindlevering.

Ser du bilen, så kontakt det lokale politi straks eller ejeren Kasper på Facebook eller på telefon: 6015 2337.

I galleriet herunder kan du se billeder af bilen. HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN!