Den nye Seat Ateca FR byder på 18-tommer alufælge, fuld LED-forlygter, Alcantara sæder, navigation mm. som standard

Pressemeddelelse

Seat Ateca har indtil videre kun kunne fås i udstyrsvarianterne Reference, Style og XCellence, men nu bringes den sportslige FR-variant også ind i modelprogrammet. Det betyder et større præg af sportslighed og dynamik.

På ydresiden adskiller FR sig fra XCellence (som er den næst højeste udstyrsvariant), ved at have et FR-logo for- og bag på. Tagrælingen og kantlisterne er blevet sorte, mens frontgrillen ligeledes er blevet sort. Kofangeren er blevet indfarvet, hvilket er unikt for FR-varianten, ligesom LED-tågeforlygterne også er eksklusivt til denne model.

Seat Ateca FR kommer også med 18-tommer alufælge som standard, mens kantlisterne ved kofangeren er indfarvede. De findes dog i aluminium langs dørene.

Vinduerne bagtil er omdannet af sorte kantlister, og øverst finder vi en tagspoiler der også er indfarvet. Bilens bagkofanger er særligt designet til FR-modellen, og er lige som alle de andre ting også indfarvet.

“Ateca FR tilføjer endnu et niveau af begejstring til vores første SUV. Den smidige og præcise styring, som Ateca tilbyder, er styrket med et strejf af dynamik og yderligere køreglæde, f.eks. med dynamisk fartpilot og progressivt styretøj,” siger Dr. Matthias Rabe, der er Vice-President for R&D hos SEAT.

I kabinen møder du først dørtrin med FR-logo på en aluminiumsplade i bilens dørsider. Samme logo finder du på det læderbeklædte multifunktions- og sportsrat, som har blanksort design. Rattet har røde syninger, som går igen på gearknop og sæder.

Sportsæderne i kabinen er betrukket med Alcantara, og fås også med læder. Nederst finder du aluminiumspedaler.

Seat  Ateca FR fås med både benzin- og diesel motorer, som yder fra 150 til 190 hestekræfter. De kommer enten med manuelt gear, eller DSG-automatgearkasse som tilvalg. Derudover er der mulighed for tilvalg af firehjulstræk.

Priserne for den nye Seat Ateca FR starter fra 338.750.- kroner.

[nggallery id=960]