Den nye Skoda Scala lander snart i de danske forhandlere, og nu er de danske priser klar. Den nye Skoda Scala kan fås fra en pris på 189.995 kroner, med en 1,0-liters TSI motor på 95 hestekræfter og med Active udstyr.

Skoda Scala er Skodas nye mellemklassebil, som erstatter Rapid. Den er næsten lige så rummelig som en Octavia, og får en startpris på under 200.000 kroner.

Active starter med gode sikkerhedsløsninger

I det udstyrsniveau du får for de penge en længere række sikkerhedsudstyr.Der er blandt andet inkluderet frontassistent med udvidet fodgængerbeskyttelse, vejbaneassistent, syv airbags, multikollisionsbremse og eCall, som automatisk laver nødkald.

På komfortsiden får den aircondition, to USB-C-porte i midterkonsollen, SWING-infotainment med DAB+ og Bluetooth. På det ydre får den lysassistent med coming home/leaving home funktion og basis LED-lygter foran og bag. (Ja tak!)

I bagagerummet har du som standard i Skoda Scala, to kroge. Det gør det praktisk til dine indkøbsposer, som vi kender det fra andre Skoda modeller. Bagagerummet rummer hele 467 liter, altså næsten det samme som du finder i en Skoda Fabia Combi (der byder på 530 liter).

Ambition giver dig flere motorvarianter og mere udstyr

Vil du op og have endnu mere udstyr, er Ambition det næste niveau. Priserne her starter på 209.995 kroner, og det er for en bil med en 1,0-liters TSI med 95 hestekræfter (samme som tidligere).

Blandt udstyret får du blandt andet yderligere tågelygter, Climatronic-klimaanlæg, multifunktionslæderrat, armlæn foran med Jumbo Box, fartpilot med hastighedsbegrænser og 12V-stik i bagagerummet.

Ambition udstyret kan fås til en række forskellige bilmodeller med forskellige motorer. Der kan også fås en 1,0-liters TSI med 115 hestekræfter til 216.995 kroner, en 1,5-liters TSI ACT med 150 hestekræfter til 241.995 kroner, mens der på dieselsiden kan fås en 1,6-liters TDI med 115 hestekræfter fra 234.995 kroner.

Alle varianter kan fås med 7-trins DSG-automatgearkasse til 20.000 kroner ekstra.

Style byder blandt andet på bakkamera

På det højeste udstyrsniveau, Style, byder Skoda Scala på ekstra meget udstyr.

Priserne starter fra 239.995 kroner for en 1,0-liters TSI med 115 hestekræfter, og her får du blandt andet Bolero-infotainmentsystemet med en 8″ skærm, Apple Carplay og otte højttalere. Skærmen viser blandt andet bilens bakkamera, som du også får med i dette udstyrsniveau.

På det ydre får du i Style også fuld LED-forlygter med AFS, der automatisk tilpasser lyset til køresituationen. Derudover er der også fjernlysassistent, som automatisk blænder ned og op for det lange lys.

I kabinen vil du også opleve en nemmere start, da Style giver dig en trykknap til at starte motoren. Den har nemlig nøglefri betjening til start/stop.

På bagsædet får du også et armlæn til passagererne. Vinduesrammerne er i krom og på hjulene får du monteret et sæt 16-tommer Alaris-alufælge.

På motorsiden kan du også få bilen med en 1,5-liters TSI ACT der yder 150 hestekræfter. Den variant starter på 264.995 kroner. Diesel på 1,6-liters TDI med 115 heste fås fra 257.995 kroner, og hertil kommer muligheden for 7-trins DSG-automatgearkasse på alle varianterne, for 20.000 kroner mere.

Ekstraudstyr når du rigtig skal flotte dig

Vil du give den ekstra gas, og gøre din Skoda Scala ekstra lækker, så fås den med en lang række ekstraudstyr, som vi normalt kun ser på andre og større biler.

Nu kan Skoda Scala nemlig fås med digitalt cockpit til 6.400 kroner, el-bagklap til 4.600 kroner eller en parkeringsassistent til 8.000 kroner.

Vil du have et ‘Drive-mode Select’ må du slippe 1.300 kroner, og en dynamisk fartpilot (værd at investere i!) kan fås for 5.000 kroner. Hvis du vil advares mod bagfrakommende biler ved overhaling, koster en Side Assist 5.700 kroner.

Skal det være ekstra lækkert i kabinen, kan panoramaglastag købes for 9.500 kroner. Det kan dog også fås som en del af Emotion-pakken, som til Ambition modellen giver fuld LED-forlygter med AFS samt sorte sidespejlkapper til en pris af 19.000 kroner.

Vil du være sporty, så kan Skoda Scala også fås med en Dynamic-pakke, som blandt andet giver dig sportssæder (kan anbefales!) og et sportslæderrat med multifunktion (kan også anbefales!) til en pris fra blot 5.900 kroner.

Skal du have fuld tryghed over din nye Skoda, kan en tryghedsaftale tilkøbes. Den koster fra 4.995 kroner, og lægger 2- eller 3 år ekstra til din fabriksgaranti og dækker samme områder som den originale fabriksgaranti i perioden.

For 4.995 kroner gælder den i yderligere 2 år/100.000 kilometer.