Efter 12-timersløbet på Sebring, er Christina Nielsen klar til endnu et løb

Foto: Christina Nielsen Racing 

Den danske racerkøre Christina Nielsen, er klar til løbet i den kommende weekend på Laguna Seca. Det sker efter, at hun for to uger siden har deltaget i 12-timersløbet  på Sebring, med det britiske Mercedes-AMG Performance-team, Strakka Racing.

Løbet på Laguna Seca er det såkaldte 8 Hours of California løb, som er anden afdeling af Intercontinental GT Challenge-mesterskabet. Her skal Christina Nielsen deltage med sit nye britiske team.

“– Ligesom på Bathurst i februar bliver det igen et nyt løb med et nyt team. Men på Laguna Seca er jeg på hjemmebane. Det er en bane, som ligger få timers kørsel fra mit hjem i Los Angeles, og hvor jeg før har sluttet i toppen, hvilket giver noget ro til at koncentrere sig om selve løbet. Samtidig har jeg allerede fået et godt indtryk af Strakka Racing, som jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med, lyder det fra Christina Nielsen.”

Fået gode resultater

Tidligere har Christina Nielsen opnået gode resultater på Laguna Seca, hvor hun f.eks i 2016 og 2017 sluttede på podiet i IMSA-mesterskabet.

I weekendens løb er hun bag rattet i en af Strakka Racing teamets to Mercedes-AMG GT3 modeller, som hun forinden har lært godt at kende.

Christina Nielsen: Vi forventer en stærk bil

Når hun sætter sig bag rattet i den potente racer, bliver det med to teamkammerater. Det er henholdsvis den 26-årige tidligere Blancpain-mester, østrigeren Dominik Baumann samt den 29-årige brite Adam Christodoulou.

“– Det bliver mit andet løb i en Mercedes-AMG GT3 efter 12-timersløbet på Bathurst i Australien. Allerede dér blev jeg hurtig komfortabel med bilen – og særligt efter min seneste kørsel på Sepang i Malayasia, hvor jeg testede med Craft-Bamboo forud for det asiatiske Blancpain-mesterskab. Jeg tror, at vores Mercedes-AMG vil vise sig stærk på Laguna Seca, som traditionelt er kendt for at være en tricky bane i forhold til greb og dæk, forklarer Christina Nielsen.”

Christina Nielsen fungerer også som ambassadør for en Mercedes-AMG forhandler i Thousand Oaks i USA, og den første afdeling af Intercontinental GT Challenge i Australien, gennemførte hun for teamet Team Nineteen Corp. De resterende afdelinger skal dog køres for Strakka Racing.

Tidsplan og sociale medier

Tidsplan for 8 Hours of California på Laguna Seca, kan du finde herunder.

Torsdag den 28. marts
Kl. 11:35 (19:35) – Træning #1 (90 minutter)
Kl. 15:05 (23:05) – Prækvalifikation (90 minutter)

Fredag den 29. marts
Kl. 11:20 (19:20) – Kvalifikation #1 (15 minutter)
Kl. 11:42 (19:42) – Kvalifikation #2 (15 minutter)
Kl. 12:05 (20:05) – Kvalifikation #3 (15 minutter)
Kl. 15:40 (23:40) – Pole Shootout Top 10 (15 minutter)

Lørdag den 30. marts
Kl. 08:30 (16:30) – Race (8 timer)

Vil du følge med live, kan du se selve live timingen her, eller følge med på livestream her.

Christina Nielsen Racing  kan følges på sociale medier:
Website: www.christinanielsenracing.dk
Facebook: @ChristinaRacing
Instagram: christinaracing
Twitter: @ChristinaRacing