fbpx

Ny Volvo XC90-bagende teaset?

7046097001933916223
Worldcarfans
har i dag fået fat i et billede, der angiveligt skulle vise bagenden på den nye Volvo XC90, der får officiel debut den 26. august.

Volvo XC90-bagende mere strømlinet
Angiveligt skulle det lav opløslige billede være sendt per mail fra Volvo til en af deres skribenter tidligere i dag, men vi er kommet frem til, at det rent faktisk er bagenden fra deres “Volvo Concept Estate”. Ligeledes minder det meget om et teaser-billede, som producenten tilbage i august sidste år viste frem i konceptform, hvilket får det til at fremstå som værende legalt nok.

På billedet ses disse vertikale baglygter, som har været XC90’erens kendetegn igennem længere tid. Dog er de blevet mere aggressive og har fået et skarpere design, sandsynligvis inspireret fra deres “Concept XC Coupe”. Derfor er LED også en selvfølge. Selve bagenden som helhed ser ligeledes ud til at være mere strømlinet og mere skrå kontra tidligere modeller, hvilket ligeledes er noget, som vi har set på XC Coupé-koncepten.

LÆS OGSÅ:
Mandig 2014: Portvinsloftet.dk

En lille bagspoiler er ligeledes en del af den dominerende bagende, hvor man – ifølge gamle, vedholdende traditioner – sandsynligvis vil kunne åbne bagruden fra selve bagklappen.

Af andre lækre detaljer i den nye XC90 kender vi til et nyt Bowers & Wilkins-lydsystem med 19 højttalere, den nye SPA-platform og den officielle fulde offentliggørelse den 26. august.

Produktionen starter i starten af næste år i Göteborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.