Ny Volvo XC90-bagende teaset?

Ny Volvo XC90-bagende teaset?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Worldcarfans
har i dag fået fat i et billede, der angiveligt skulle vise bagenden på den nye Volvo XC90, der får officiel debut den 26. august.

Volvo XC90-bagende mere strømlinet
Angiveligt skulle det lav opløslige billede være sendt per mail fra Volvo til en af deres skribenter tidligere i dag, men vi er kommet frem til, at det rent faktisk er bagenden fra deres “Volvo Concept Estate”. Ligeledes minder det meget om et teaser-billede, som producenten tilbage i august sidste år viste frem i konceptform, hvilket får det til at fremstå som værende legalt nok.

På billedet ses disse vertikale baglygter, som har været XC90’erens kendetegn igennem længere tid. Dog er de blevet mere aggressive og har fået et skarpere design, sandsynligvis inspireret fra deres “Concept XC Coupe”. Derfor er LED også en selvfølge. Selve bagenden som helhed ser ligeledes ud til at være mere strømlinet og mere skrå kontra tidligere modeller, hvilket ligeledes er noget, som vi har set på XC Coupé-koncepten.

En lille bagspoiler er ligeledes en del af den dominerende bagende, hvor man – ifølge gamle, vedholdende traditioner – sandsynligvis vil kunne åbne bagruden fra selve bagklappen.

Af andre lækre detaljer i den nye XC90 kender vi til et nyt Bowers & Wilkins-lydsystem med 19 højttalere, den nye SPA-platform og den officielle fulde offentliggørelse den 26. august.

Produktionen starter i starten af næste år i Göteborg.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!