fbpx

Limited Edition af ny Volvo XC90 solgt på 47 timer

Limited Edition af ny Volvo XC90 solgt på 47 timer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Det tegner godt for Volvo, der i forrige uge lancerede den nye, længeventede og særdeles eftertragtede XC90 i henholdsvis en normal version samt i en Limited Edition.

Imponerende – eller knapt så imponerende
Sidstnævnte version blev lanceret i 1927 eksemplarer, hvoraf antallet indikerer årstallet for Volvos oprindelse, og hvad der kom som en overraskelse for mange var, at alle Limited Edition-modellerne var solgt fuldstændig efter bare 47 timer på markedet. Tilmed forlyder det sig, at størstedelen af ordrerne var reserveret allerede indenfor den første time, hvorefter der på salgets højdepunkt blev solgt syv biler i timen.

Men det kommer ikke som en overraskelse for Alain Visser, Senior Vice President, Marketing, Sales and Customer Service hos Volvo Car Group, der udtaler, at “vi er meget glade, men ikke rigtigt overraskede” og fortsætter, “den store interesse med XC90’eren eskalerede til astronomiske niveauer efter sidste uges verdenspremiere”. Visser refererer selvfølgelig til, at den netop er så eftertragtet og længeventet, eftersom det er anden generation af XC90-navnet, der har været på markedet i over 10 år.

“Limited Edition-versionen bliver et samlerobjekt i fremtiden”, slutter Visser af i interviewet om det knapt så overraskende salgstal.

De 1927 eksemplarer af den nye Volvo XC90 er udstyret med en sort læderkabine og 21”-alufælge samt et unikt nummer fra 1-1927, og under hjelmen kommer den i to varianter i form af en turboladet T6 benziner med 320 hestekræfter og en twin-turbo D5 diesel med 225 hestekræfter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.