fbpx

Volvo viser ‘Concept XC Coupe’

Volvo viser ‘Concept XC Coupe’

Volvo har på NAIAS i dag fremvist en af deres nye konceptbiler kaldet ‘Concept XC Coupe’. Designet til at give et indblik i designet på den næste XC90, må det siges at være gjort til bravour.

 

Er fremtiden to-dørs SUV’er?

En stilfuld eksteriør-del er hvad, der møder os, når vi kigger på den coupé-inspirerede SUV. Med designelementer fra deres anden konceptbil, ‘Concept Coupe’, der debuterede på Frankfurt Motor Show 2013, ses her Volvos måde at afslutte deres såkaldte ‘vanilla days’. Simpelthen at de er påvej i en helt anden retning, når det kommer til design. Dette ses blandt andet på både for- og baglygterne med disse nye LED-lygter i en speciel “T”-form, som Thomas Ingenlath, senior vice president hos Volvo, udtaler i pressemeddelelsen.

 

Volvo har indtil videre planlagt tre nye konceptbiler, hvor dette er den anden, og kendetegnet ved alle tre er selvfølgelig de mange nye designelementer, der fremadrettet vil sætte standarden for Volvo, men ligeledes er en såkaldt ‘SPA’-platform at finde. ‘Scalable Product Architecture’ er det fulde navn, og det er simpelthen den nye form for sikkerhed, der fremadrettet vil være endnu et kendetegn i Volvos biler. Blandt andet gør teknikken bag det muligt for bilen simpelthen at se, hvad der venter lige rundt om hjørnet, hvilket indirekte betyder, at sikkerheden er enormt høj. Fuldstændig som vi kender Volvo fra førhen.

 

Da denne nye konceptbil viser, hvad vi formentlig kan forvente af den nye 2015 XC90, kan det ligeledes siges, at det tidligere i dag blev bekræftet, at der bliver masser af plads i den fremtidige XC90’er. Tre sæderække og derved plads til syv personer kan forventes, og som vi igen kender Volvo bedst, er der på punktet med seler og så videre også blevet videreudviklet der. 21”-alufælge er smidt på konceptbilen, men mon vi kan forvente det af en fuldtids SUV i form af XC90’eren?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.