Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Volkswagen Snowareg er julemandens bedste ven

Ja, okay. Vi er midt i julen, og julemanden bliver nødt til at nå ud til alle sine små såvel som store unger med gaver. Vi har set ham køre i både Lamborghini og Mercedes-Benz, men når man tænker på, at julemanden bor helt oppe i Grønland, giver det så mening?

Sne og is over det hele – og så i en sportsbil? Nej, det giver på ingen måde mening, hvilket jeg tror, både Lamborghini og Mercedes-Benz har forstået efter at have set Volkswagens svar på en RIGTIG bil til selveste hr. Santa.

Det drejer sig om Touaregens hvide storebror, Snowareg, som er udstyret med disse larvefødder, som vi nok bedst kender fra de meget store tanks, der kører rundt i både ind- og udland. Snowaregen er egentlig baseret på den normale 4,2-liters V8-motor fra en Touareg, som genererer hele 340 hestekræfter samt hele 800 Nm.

Det sætter rigtigt skub i julemanden, når han forlader hans kone oppe i Grønland, men skal det hele forstås som en joke? Det skal det ikke – på ingen måde overhovedet.

Det lyder skørt at have bygget en bil på larvefødder, som ligner en anden topmodel fra samme firma, og så lige ændret navnet en lille smule, vi ved det, men det er altså ikke en joke. Bilen blev tilbage i 2011 lavet til det svenske Volkswagen, da Sverige er kendt for at være et meget stort, snefyldt område, så larvefødder var simpelthen et must.

Julemanden står selvfølgelig helt alene om beslutningen om, hvilken bil han juleaften vil tage. Vores umiddelbare bedste bud ville dog nok være, at han snuppede denne Snowareg, da den er lige dén tand bedre end rivalerne fra Mercedes-Benz og Lamborghini, når det gælder snekørsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.