Volkswagen lancerer CUP-modeller

VOLKSWAGEN LANCERER CUP-MODELLER

Volkswagen har i dag offentliggjort deres planer for en såkaldt “CUP”-variant, der kan købes til næsten hver model.

 

Det ekstra udstyr i CUP-modellen varierer lige fra model til model, men generelt set drejer det sig om eksteriør- såvel som interiør-opgraderinger heriblandt specielle alufælge og ny polstring indendørs. Som selvfølge bliver bilen også nærmest bedækket med logoer, der har til formål at vise andre, at man altså er kørende i en CUP-model og ikke bare en standard en.

 

Følgende modeller kan tilkøbes CUP-udstyret: up!, Golf, Golf Variant, Golf Cabriolet, Beetle, Beetle Cabriolet, Eos, Touran, Sharan samt Tiguan.

 

up!’en får i CUP-modellen den opdaterede RCD 215-radio samt aircondition. De forskellige Golf-varianter får nye specielle fælge samt R-Line eksteriør og ligeledes gør Beetle-modellerne. Hvad de resterende får er dog endnu uvidst.

 

 

Volkswagen lancerer CUP-modeller, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Følg os også på Facebook

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!