fbpx

Volkswagen lancerer CUP-modeller

VOLKSWAGEN LANCERER CUP-MODELLER

Volkswagen har i dag offentliggjort deres planer for en såkaldt “CUP”-variant, der kan købes til næsten hver model.

 

Det ekstra udstyr i CUP-modellen varierer lige fra model til model, men generelt set drejer det sig om eksteriør- såvel som interiør-opgraderinger heriblandt specielle alufælge og ny polstring indendørs. Som selvfølge bliver bilen også nærmest bedækket med logoer, der har til formål at vise andre, at man altså er kørende i en CUP-model og ikke bare en standard en.

 

Følgende modeller kan tilkøbes CUP-udstyret: up!, Golf, Golf Variant, Golf Cabriolet, Beetle, Beetle Cabriolet, Eos, Touran, Sharan samt Tiguan.

 

up!’en får i CUP-modellen den opdaterede RCD 215-radio samt aircondition. De forskellige Golf-varianter får nye specielle fælge samt R-Line eksteriør og ligeledes gør Beetle-modellerne. Hvad de resterende får er dog endnu uvidst.

 

 

251351202274185346

 

Følg os også på Facebook

LÆS OGSÅ:
Citroën vil fordoble produktionen af DS3 Racing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.