Video: Fortwo testes på ny ‘Smart’ måde

Ny Smart Fortwo fanget på video i Tyskland

Holdet bag den nye Smart Fortwo, som vi kender som den ultimative bybil, tester i disse dage den nye generation, som forventes at blive lanceret i starten af det nye år, men der lyder ingen sure miner, når det siges, at de er begyndt at bruge utraditionelle metoder til det.

 

Ultimativ camber og forsvundet motorhjelm

Svenske Teknikens Värld samlede i ugen en 20 minutters optagelse af den nye Smart Fortwo, som blev testet i Tyskland. En test, som inkluderede at køre på to hjul med relativ høj fart, realistisk set, samt diverse crash-tests, og det gik så vidt for sig, at prototypen til sidst endte med at have en camber på forhjulene tilsvarende en driftbils. Motorhjelm og forkofanger var også i blandt de ting, der til sidst ikke var en del af bilen.

 

Efter 15 minutter blev fotograferne opdaget, men sket var sket, og stoffet var optaget. Vi kan derfor nu konkludere, hvordan man bogstaveligt talt kan dræbe den nye Smart Fortwo, når den engang i det nye år bliver sat på markedet.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!