Tysk rekordsalg i september

Tysk rekordsalg i september, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

September lader til at være månedén for de tyske bilfabrikanter Mercedes-Benz og BMW. De melder nemlig netop ud, at det er den måned, de har solgt flest biler, imens de har eksisteret.

 

Det er ikke mere end et par dage siden, at Mercedes-Benz lagde ud med at annoncere deres rekordsalg i september. De har solgt hele 142,994 biler i måneden, hvilket dermed gør september anno 2013 til deres bedst sælgende måned. I dag galt det ligeledes BMW, som meldte ud, at de i måneden solgte hele 158,029 køretøjer. Det ekskluderer Rolls-Royce, MINI og deres motorcykler, som alle er under “BMW Group”. Sammenligner man BMWs salgstal for september 2012 og i år, kommer man frem til, at der er en væsentlig stigning på hele 7,6 procent, hvorimod den hos Mercedes-Benz ligger på lige godt 7 procent.

 

BMW udtaler, at stigningen fra sidste år til i år primært skyldes 3-Serien. Sidste år blev den solgt i hele 39,304 eksemplarer – i år 44,752 eksemplarer og altså en stigning på godt og vel 13,9 procent.

 

Tilbage på Mercedes-fronten kan vi sige, at næsten to tredjedele af de solgte biler i september blev solgt i Europa med 71,085 eksemplarer, hvorimod de i Asien solgte 39,013. Amerikanerne hælder vist mest til BMW, for der blev solgt 24,697 Mercedes-Benz-modeller og hele 39,889 BMW-modeller.

 

Der er altså tale om en markant stigning i både BMW og Mercedes-Benz’ salgstal.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!