Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Tysk rekordsalg i september

Tysk rekordsalg i september, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

September lader til at være månedén for de tyske bilfabrikanter Mercedes-Benz og BMW. De melder nemlig netop ud, at det er den måned, de har solgt flest biler, imens de har eksisteret.

 

Det er ikke mere end et par dage siden, at Mercedes-Benz lagde ud med at annoncere deres rekordsalg i september. De har solgt hele 142,994 biler i måneden, hvilket dermed gør september anno 2013 til deres bedst sælgende måned. I dag galt det ligeledes BMW, som meldte ud, at de i måneden solgte hele 158,029 køretøjer. Det ekskluderer Rolls-Royce, MINI og deres motorcykler, som alle er under “BMW Group”. Sammenligner man BMWs salgstal for september 2012 og i år, kommer man frem til, at der er en væsentlig stigning på hele 7,6 procent, hvorimod den hos Mercedes-Benz ligger på lige godt 7 procent.

 

BMW udtaler, at stigningen fra sidste år til i år primært skyldes 3-Serien. Sidste år blev den solgt i hele 39,304 eksemplarer – i år 44,752 eksemplarer og altså en stigning på godt og vel 13,9 procent.

 

Tilbage på Mercedes-fronten kan vi sige, at næsten to tredjedele af de solgte biler i september blev solgt i Europa med 71,085 eksemplarer, hvorimod de i Asien solgte 39,013. Amerikanerne hælder vist mest til BMW, for der blev solgt 24,697 Mercedes-Benz-modeller og hele 39,889 BMW-modeller.

 

Der er altså tale om en markant stigning i både BMW og Mercedes-Benz’ salgstal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.