fbpx

FT-1: Er det den nye Toyota Supra?

FT-1: Er det den nye Toyota Supra?

Toyota har netop offentliggjort deres nye FT-1 konceptbil, som vi meget vel mener kunne være et godt eksempel på den længeventede femtegenerations Supra. Designet til at fejre producentens 40-års jubilæum blev designteamet ‘Calty’ sat på opgaven, som lød på at designe en bil med motor i front og baghjulstræk.

 

“Ny Supra” kræver tilvænning

Det aggressive design og især fronten skulle vi lige vende os til, men når man får kigget på den et par minutter, ser det faktisk godt ud. Med inspiration fra Toyotas FT-HS koncept fra 2007 og Lexus’ LF-LC har vi her en bil, der med stor sikkerhed viser fremtiden indenfor deres modeller, hvoraf navnet FT-1 også kommer. Ud fra vores oplysninger står det nemlig for ‘Future Toyota’ og ‘1’ for det ultimative, og hvem tænker så ikke på en ny generation af den nok mest populære model, Supraen.

 

Interiørmæssigt ser vi intet andet end et pedal, der siger spar-to. Rattet er meget Formel 1-inspireret, og vi spotter egentlig en stor lighed mellem denne og Lexus LFA. Al elektronik styres igennem kørecomputeren bagved rattet, så ens fokus altid ligger i det ‘område’. Headup-display til hastighed m.m er ligeledes inkluderet. Med hensyn til komfort er det svært at berette noget på nuværende tidspunkt. Sæderne? Vi lader vist billederne tale for sig selv, for det ligner ikke ligefrem det mest komfortable, hvis man skal en tur til udlandet på ferie.

 

Men er det så også fremtidens Supra? Den Supra, der i mange år har været en masse forskellige rygter om? Vi tvivler stadig, men håber selvfølgelig.

 

[nggallery id=655]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.