Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Top Gear er tilbage med ny DVD

Ny Top Gear-DVD ude på mandag

Top Gear-drengene er nu tilbage i rampelyset, men det er ikke en ny sæson af et de de mest kendte bilprogrammer, vi snakker om. Det drejer sig nemlig om en DVD, hvor Jeremy Clarkson og Richard Hammond tog på en lille smuttur til Europa. En DVD med titlen “Top Gear – The Perfect Roadtrip”.

 

På interessant tur i Europa

Al sjov blev overladt til de to ud af tre Top Gear-værter, da ‘Kaptajn Langsom’ (James May) desværre havde gang i andre ting under optagelserne. Til information kan vi dog sige, at May selvfølgelig er med i næste sæson af Top Gear, som bliver sendt i starten af det nye år.

 

Turen gik for Clarkson og Hammond ud på, at de på syv dage skulle køre ikke mindre end 20 biler, sejle to både og en motorcykel på en strækning, som hed Venedig i Italien til Pau i Frankrig. Det er mere end 1400 kilometer, men det gjorde sandsynligvis ikke noget for de to bilglade tosser, så længe de kom bag rattet i noget ordentligt, hvilket man må sige, at de gjorde. Clarkson var som altid bag rattet i en otte-cylinderet tysker, denne gang en Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, hvorimod Porsche-aficionadoen Hammond snuppede en tur i en Porsche 911 GT3.

 

Udover ovenstående ser man i DVD’en blandt andet også en Ferrari F12 Berlinetta blive tæsket på den italienske Autostrada, en Porsche Cayman S og Pagani Huayra sætte omgangstider på Monza-banen i Italien og mere end 10 andre, ukendte biler blive smidt sidelæns og kørt lige til grænsen.

 

Tre måneders køreforbud i Frankrig

At de har kørt bilerne akkurat lige til grænsen – i hvert fald den lovlige – er noget, som der bestemt er hold i. De to biltosser blev nemlig fanget i Frankrig for at køre en del over det tilladte med Clarkson bag rattet i en Aston Martin Vanquish og Hammond i en Porsche 911 GT3’er.

 

Hændelsen skete i en 90’er-zone, hvor Aston’en kørte 141 km/t og 911’eren 143 km/t, hvilket resulterede i et tre måneders køreforbud i Frankrig for de to værter.

 

Men optagelserne var i hus, og den nye DVD kan allerede i dag forudbestilles før dens officielle udgivelsesdato, som ligger på mandag den 18. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.