fbpx

Subaru WRX STI i den traditionelle blå farve

Subaru WRX STI i den traditionelle blå farve

Subaru har præsenteret deres nye WRX STI på NAIAS, som ifølge vores informationer udelukkende bliver i en sedan-udgave.

 

Traditionel blå WRX STI offentliggjort

Tidligere på ugen blev de første billeder af Subarus nye skabning lækket på internettet, men eftersom den endelige model nu er offentliggjort, er der ikke flere gætterier. Designet minder meget om tidligere WRX STI-modeller, i det den kæmpe hækspoiler er et af kendetegnene. Ligeledes er dens firehjulstræk, som sammen med en 4-cylinderet 2.5-liters boxer-motor med 305 hestekræfter og 393 Nm er perfekt til nærmest alle former for terræn. Den blå farve kender vi også fra tidligere modeller.

 

18”-alufælge i størrelsen 245/40 R18 (sommerhjul) benytter den sig fuldt ud af et nyt slags symetrisk firehjulstræk, som er blevet udviklet til at give de optimale køreegenskaber. I ægte race-stil er den nye WRX STI også udstyret med et sæt Brembo-bremser. Kabinemæssigt er der blevet en smule mere plads, i og med akselafstanden ligeledes er blevet en smule større. For bedre udsyn er A-stolperne rykket længere bagud, og instrumentbordet er lavere end i tidligere modeller. Et 3.5” LCD-display giver dig oplysninger om olietryk og alt muligt andet ved speedometeret.

LÆS OGSÅ:
Ny Mercedes-Benz E-klasse prototype spottet i Italien

 

Subaru har planlagt en såkaldt ‘Launch Edition’ i første omgang, som limiteres til 1000 eksemplarer. Modellen vil blive smidt på gaden i den traditionelle blå farve med guldfarvede BBS-fælge. Uden at kende prisen kan det siges, at den sættes på markedet fra april til juni, med mindre de første 1000 eksemplarer indenda er solgt.

 

Prisen på ‘Launch Edition’-modellen eller den normale kendes endnu ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.