Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Stephan Reil: Audi RS8 giver ikke mening

Stephan Reil: Audi RS8 giver ikke mening, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Tidligere på kom det i et interview Stephan Reil, technical director hos Quattro GmbH, frem, at der ikke kommer en Audi RS8 på markedet. Hvorfor? Fordi den simpelthen ifølge ham ikke giver mening.

 

Den nuværende Audi S8, som er performance-modellen af A8’eren, yder hele 520 hestekræfter fra dens 4.0-liters TFSI-motor og klarer 0-100 km/t på rundt regnet 4,5 sekunder. Det må siges at være imponerende for så stor en bil, men der er nogle, der ønsker den endnu hurtigere. Ikke ved hjælp af tredjepartstuningsdele, men direkte fra fabrikken af. Her snakker vi altså en “RS”-model og RS8 i dette tilfælde, men som sagt giver sådan en jo overhovedet ingen mening – i hvert fald ikke for Stephan Reil.

 

– ..any RS would need to offer 20- to 25-percent more power than the same model in S guise. And in this light, an RS8 or RS A8 would not make sense.

 

Han udtaler altså, at en RS-model som en selvfølge skal have op til 20-25 procent flere kræfter end en S-model, hvilket ikke vil give mening for en RS8.

 

Til sammenligning kan vi tage den spritnye Mercedes-Benz S63 AMG. 585 hestekræfter, 5.5-liters V8-twinturbo – 0-100 km/t på 4,4 sekunder. Her må Audi altså se sig slået, nu når de ikke har en RS8 i tankerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.