fbpx

Spyshots: Nissan GT-R Nismo sætter omgangstid på Nürburgring

Nissan har lejet hele Nürburgring banen for ét formål – Nissan GT-R Nismo

[youtube]fpqlE0UpNGc[/youtube]

Forleden kom det frem på billeder, at Nissan lå og testede den næste Nissan GT-R Nismo udgave på Nürburgring. Nu findes der en video med bilen!

Nissan GT-R Nismo udgaven, satte i følge kilderne en omgangstid på 7 minutter og 28 sekunder. Men det var åbenbart ikke nok for Nissan, som eftersigende ville sætte en rekord på banen.

 

Detaljerne er begrænsede, men i følge Bridge to Gantry, var hele Nürburgring lukket ned og lejet ud til Nissan, blot for at have hele banen fri til at sætte en rekord tid med Nismo versionen. Det indkluderede blandt andet deres egne sikkerhedsfolk hele vejen rundt om banen.

 

Nissan har ikke officielt været ude og give detaljer om den næste GT-R Nismo, men den forventes at få en 3,8-liters V6 Twin Turbo motor, med 570 hestekræfter. Sammen med en masse vægtbesparelser, vil den kunne ramme 100 km/t på blot 2,0 sekunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.