fbpx

Se den nye Mercedes-Benz A45 AMG Edition 1

[youtube]VSCWiYonRmw[/youtube]

 

I løbet af de næste 12 måneder, vil Mercedes-Benz bringe en ‘Edition 1’ udgave på markedet, af den nye Mercedes-Benz A45 AMG. Det betyder mere udstyr, for færre penge.

 

Følg os på Facebook – Så er du altid opdateret

 

Ligesom CLA Edition 1, vil A-klassen i samme variant også være hvid med en matgrå stripe på motorhjelmen, siden og taget. Derudover vil den også have andre kofangerer, som giver den en anden underlæbe foran, et par ekstra små ‘vinger’ i bunden af forskærmene samt en anden hækspoiler. A45 AMG Edition 1 får sorte 19-tommer fælge, som gemmer på et sæt røde bremsekalibre.

 

Det røde går igen på frontgrillen, sidespejlene og hækspoileren. Dog får A45 AMG Edition 1 ikke nogle ændringer under hjelmen, da det er samme 2,0-liters turbo motor, som kommer herunder. Den yder 360 hestekræfter og 450 Nm.

 

LÆS OGSÅ: 200 hestekræfter i ny Kia Pro_Ceed GT

 

I kabinen går det røde og sorte igen. Du får AMG Performance sportssæder, og et læderrat i Nappa læder. Rundt om i kabinen vil du også have AMG og Edition 1 mærker. Vil du gøre din udgave ekstra unik, er der rig mulighed for det. Mercedes-Benz tilbyder nemlig flere forskellige tilbehørsdele til Edition 1 udgaven, end til den traditionelle A45 AMG.

LÆS OGSÅ:
Biltest: Golf 7 2.0 TDI

 

Danske priser kender vi ikke endnu.

[nggallery id=515]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.