fbpx

Se den nye Bentley Continental Flying Spur her!

De første billeder af 2014 Bentley Continental Flying Spur har ramt internettet, en dag tidligere end den planlagte lancering. Bilen får sin offentlige debut på Geneve Motor Show i næste måned, og byder på et evolutionerende design med elementer fra både den nye Bentley Continental GT og GTC.

Følg os på Facebook – Så er du altid opdateret

På det ydre, har hele frontpartiet fået et nyt design. Grillen er blevet mere opretstående, og på siden af bilen er dørhåndtagene blevet placeret lavere. Taglinjen er blevet mere blød og på bagenden er lygterne lagt ned i en mere vandret position. Det giver Flying Spur en mere sporty silhouette.

I kabinen er der materialerne udskiftet med nyt i højere kvalitet. Dertil får den et nyt ‘infotainment’ system.

LÆS OGSÅ: Paris Hilton mister sin bagkofanger på sin Pink Bentley

Under den lange motorhjelm, kommer formentlig de samme motorer som findes i Continental. Det betyder en 4,0-liters V8 twin-turbo med 507 hestekræfter samt en variant med en stor 6,0-liters W12 med 575 eller 625 hestekræfter.

Følg med i morgen, hvor de officielle data er sat til at blive udgivet!

[nggallery id=513]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.