fbpx

Se de mest hypede modeller fra Detroit Motor Show 2013

Der er sikkert mange, der kender til forskellige bilmesser og events her i Danmark. De er ifølge os super store og helt vildt fede, men det er kun indtil, man har set nogle af de amerikanske. De er helt vanvittige på det plan, og det kan blandt andet ses på det årlige motorshow, Detroit Motor Show, hvor de nyeste modeller fra flere forskellige bilproducenter bliver præsenteret.

I år går det løs igen
Motorshowet bliver årligt holdt i Detroit, Michigan, i januar, og det er en af de største af slagsen nogensinde. Bygningen, motorshowet råder over, er hele 93.000 kvadratmeter stor, hvilket cirka er det samme som hele MCH Messecenter Hernings bygninger, men Detroit Motor Show er altså af en helt anden kaliber på så mange andre punkter.

I år afholdes showet selvfølgelig også, hvilket sker fra den 14. til den 27. januar, hvor helt normale statsborgere kan komme ind fra den 19. januar, da de første fem dage består af henholdsvis presse-, industri- samt velgørenhedsdage. Nedenunder ses først et lille stemningsklip fra forrige års show efterfulgt af en masse af de nye modeller, der om blot et par dage bliver vist på dette års show.

Audi
Vi starter hårdt ud med et af de mest velkendte mærker i verden. Det drejer sig selvfølgelig om det tyske Audi, en del af Volkswagen Auto Group, som man forventer lancerer deres store flagskib kombineret med en motor, der virkelig vil fremad, RS7’eren. Derudover forventes også deres Audi RS5 Cabriolet sammen med en faceliftet R8, som man længe har ventet på.

Bentley
Her snakker vi jo toppen af poppen. Den nye Bentley Contineltal GT Cabriolet bliver nemlig også vist frem, og det er altså den hurtigste 4-sæders cabriolet i hele verden med sin topfart på 325 km/t, og vi kan allerede vise officielle billeder af bilen frem. De findes ved at klikke på nedenstående link.

Læs og se mere til den nye Bentley ved at klikke her!

BMW
Man kommer heller ikke uden om BMW, som har delt en del spændende informationer med biltosserne på det seneste. Blandt andet bliver den faceliftede Z4 stilt op sammen med den nye M5 Gran Coupé, men det er ikke bare ikke bilén, der bliver stilt op. Det er jo selvfølgelig den nye 4-serie, som er en form for coupé af den nuværende 3-serie, som vil blive sat i produktion senere på året.
Chevrolet
Man husker sikkert også Chevrolets nærmeste varemærke, Corvetten. Sjette generation er lige ved at blive erstattet af den syvende, for den bliver nemlig også vist på motorshowet her i januar. Der er blevet lagt en del gætte- samt spionbilleder ud på nettet sammen med et par officielle videoer, som dog ikke har vist bilen som helhed, så det bliver også en af de største begivenheder på motorshowet.

Læs mere om den nye Corvette C7 ved at klikke her!

Maserati
Maserati viste også deres nye Quattroporte frem tilbage i november 2012, som indtil videre er blevet kørt af diverse bilmagasiner men endnu ikke vist frem for offentligheden som sådan. Det sker også på Detroit Motor Show, og her kan man forvente at se den 530 heste V8-motor, som er lavet i et samarbejde mellem Maserati og Ferrari. En bil med super god lyd fortjener da bestemt også en plads på showet!
Den nye Mercer.. lækker, ikke?

 
Mercedes-Benz
Mercedes er også en af de helt store udstillere på dette års motorshow i Detroit. I starten af december viste de nemlig deres nye E-klasser frem, som bød på stort set samme design som før men dog med mindre, opdaterede ting som blandt andet forlygterne, som på de nye modeller ikke er todelt. Derudover fik man i en officiel pressemeddelelse i går også at vide, at der kommer en AMG-version, E63, baseret på den normale sedan, hvilket der kan læses meget mere om her.

Den nye lillebror til E-klassen og CLS’en forventes også at blive vist, og det drejer sig om CLA’en. Derudover kommer man også til at se deres nye E-klasse cabriolet- og coupé-version, som de for lidt over en uges tid siden viste frem på internettet.

Læs mere om den nye E-klasse ved at klikke her!

Modellerne nævnt ovenover er selvfølgelig langt fra alle de modeller, der bliver vist til showet. Der kommer et hav af andre spændende modeller, hvilket vi selvfølgelig også følger op på her på Motorsektionen.

Kunne du godt tænke dig at komme ind og se det, gælder det om at få bestilt billetterne med det samme. Det gøres fra deres hjemmeside, som tilgås ved at klikke her, hvor prisen ligger på lige godt 12 dollars for en voksenbillet, 6 dollars for personer over seks, og børn under 12 kommer gratis ind i følgeskab med en voksen. Er barnet ældre, skal man have fat i en voksenbillet, så hvis man lige fortæller sit barn, at man kommer ind på voksenbillet, mon så ikke også pågældende føler, der er noget sejt over det? Bestemt!

Der er åbent for offentligheden den 19. og 27. januar – Detroit, Michigan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.