fbpx

Schmidt Revolution sætter sit præg på ny Mercedes C-Klasse

Schmidt Revolution sætter sit præg på ny Mercedes C-Klasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Det tyske firma Schmidt Revolution har fokus på at kombinere lækre fælge med lækre biler for derefter at skabe et output, der somme tider står lige i skabet, og denne gang er ingen undtagelse. De har nemlig netop sat deres præg på den nye C-Klasse (W205) fra Mercedes-Benz.

Hammer-lækre fælge på ny C-Klasse
Med denne tuningspakke får den derfor et sæt lækre, brede 20”-letvægtsalufælge på, der foran måler 8,5×20 på et sæt Dunlop-dæk i størrelsen 235/30-20. Bagpå er fælgene 10×20 i mål med dæk på 275/25-20, der står enormt godt til den i forvejen ret så sprøde C-Klasse. Ikke nok med fælgene smides der også en ny KW Inox Line-Variant 3-undervogn på, som kan justeres mellem 35 og 70 mm ned både i for og bag.

Denne ‘opgradering’ fra Schmidt Revolution står i en pris af blot 1.949 euro, hvilket er godt og vel 15.000 danske kroner.

I samarbejde med tuningsfirmaet Carlsson er det også lykkes dem at hive 204 hestekræfter og 500 Nm ud af C220 BlueTEC’en som vist ovenover, der standard udleder 170 hestekræfter og 400 Nm.

Som det fremgår af pressemeddelelsen, er det altså “bare at sætte sig ind i bilen og køre”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.