fbpx

Scandinavian Motor Show WEST 2014 i Fredericia – ses vi?

Scandinavian Motor Show WEST 2014 i Fredericia – ses vi?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Om mindre end 24 timer går det løs i Fredericia, hvor Scandinavian Motor Show West anno 2014 afholdes i Messe C på Vestre Ringvej 101. Motorshowet afholdes hele weekenden, og den er ideel at besøge for jer, der godt kan lide lækre modificerede biler såvel som motorcykler. Selvfølgelig også for jer, der godt kan lide at se en god omgang drifting på et kæmpe udendørs areal, hvor man ligeledes kan få en tur som passager.

 

Biler, motorcykler, gode dage og lækre damer

Inde i selve hallerne holder både stylede biler og motorcykler til, og begge ting er meget varierede. Man finder lige fra gamle til nye biler, og man er da også sikret en oplevelse, for nogle af dem er altså lavet bedre end andre. Der uddelegeres ligeledes priser i forskellige kategorier – heriblandt en masse under hovedkategorien ”Styling og tuning cars” som eksempelvis ”Best European” og ”Best Asian” samt mange, mange flere – og det samme gør sig selvfølgelig gældende inden for motorcykel- og drifting-kategorien.

 

LÆS OGSÅ: Scandinavian Motor Show WEST 2014: Teaser

 

Og tøv ikke med at tage den yngre del af familien med på messen, for der er først og fremmest fri adgang for børn op til 12 år, og de vil med sikkerhed finde messen lige så interessant som jer selv. Billetpriserne for en dagsbillet for 13-16 årige koster 75 kroner, uanset om det er til fredag, lørdag eller søndag. En weekendbillet selv samme årgang koster 125 kroner og gør det muligt at komme ind på messen alle tre dage. For en voksen-dagsbillet er prisen 175 kroner og 250 kroner for en weekendbillet.

 

Åbningstiderne lyder som følger:

Fredag den 2. maj er der åbent fra klokken 15.00 til klokken 20.00.

Lørdag den 3. maj er der åbent fra klokken 10.00 til klokken 18.00.

Søndag den 4. maj er der åbent fra klokken 10.00 til klokken 16.00.

 

For overnattende gæster er der mulighed for at købe en plads på Streetfires nye camp-område, som ligger lige ved siden af hallerne. For en voksen weekendbillet og overnatning for alle tre dage er prisen 400 kroner, og for sådan en billet for juniorer er prisen 200 kroner. Rejser man samlet som familie kan man også tage campingvogn med for 150 kroner og blot købe en weekendbillet ved siden af.

 

Du kan også læse meget mere om messen på Scandinavianmotorshow.dk!

 

Adressen for arrangementet:

Messe C

Vestre Ringvej 101,

7000 Fredericia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.