fbpx

Scandinavian Motor Show WEST 2014: Udendørs drift på højt plan

Scandinavian Motor Show WEST 2014: Udendørs drift på højt plan

Scandinavian Motor Show WEST 2014: Udendørs drift på højt plan, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vejret var delvist med os igennem hele weekenden til Scandinavian Motor Show WEST, hvor der både har været indendørs og udendørs aktiviteter. Af de udendørs kan blandt andet nævnes drifting, hvor det simpelthen gælder om at få sin ombyggede, baghjulstrukne bil til at køre sidelæns rundt i hvert enkelt sving. En motorsport som de fleste af kørerne mestrede til perfektion.

 

Sidelæns-kørende biler med fart på
Spær, baghjulstræk og en masse dæk klar til at blive slidt ned. Så er man godt sikret, når det kommer til drifting, hvor det gælder om at smide bilen sidelæns og drifte med så vild en vinkel, at den næsten ligger lodret på banen. Og som en fast begivenhed til SMS, afholdes der i løbet af weekenden også drifting-arrangementer på Scandinavian Motor Park, som ligger et smutkast fra messehallerne. Her ses de bedste både nationale og internationale kørere samt rookies, som endnu ikke har de store erfaringer, men satser højt.

 

SE OGSÅ: Teaser video fra Scandinavian Motor Show WEST 2014

 

Sidstnævnte kørere fokuserer på at få kørt nogle gode runder og hele tiden blive bedre til det, men de mere erfarne – også kaldet Semi-pro og Pro-kørerne – kører også med publikum. Publikum kan for 300 kroner nemlig få en tur på passagersædet, som varer omkring en fem minutters tid – eller cirka tre omgange. Det er fem minutters ’pure happiness’, og man har garanteret et smil på læben, når man stiger ud igen.

 

På den mere seriøse og kompetitive side af drifting-arrangementet er der også pokaler til de tre kørere i henholdsvis Rookie-, Semi-pro- og Pro-klassen, der igennem weekenden har gjort det bedst på banen. Samtidig gives der en pokal til den bil, der har lavet det bedste drifting-show igennem weekenden. Det kan eksempelvis være ved hjælp af de fedeste burnouts på vej ud fra banen, for det falder lige i publikums smag.

SE OGSÅ: Scandinavian Motor Show WEST 2014 i billeder

 

Bilerne har været i gang hele weekenden, hvor enkelte måtte udgå på grund af tekniske problemer. Med det sagt har det dog været en super weekend med masser af driftbiler, som var klar til at give publikum et show.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.