Sænk farten – bare en lille smule

Kører du konsekvent for hurtigt – og hvorfor?

 

Kører du nogensinde for stærkt? Gør du det konsekvent? Og hvorfor gør du det overhovedet? I de fleste tilfælde kan det slet ikke svarer sig at køre for stærkt. Man når ofte kun få minutter hurtigere frem, og derudover bruger man ofte mere brændstof. Ved siden af det, kan der opstå farlige situationer, som måske ikke ville være hændt hvis man kørte efter gængse regler.

 

I Sikker Trafik’s nye kampagne, vil de gerne opfordre alle til at sænke farten – bare lidt. For så kommer vi alle sikkert frem, vi kommer alle sikkert hjem og generelt bliver det bare mere sikkert, at færdes på vejene for alle former for trafikanter.

 

Men er du en af dem som kører for stærkt, og gør du det måske konsekvent? Vi vil gerne høre dine meninger, når du har set dette klip!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!