fbpx

Sænk farten – bare en lille smule

Kører du konsekvent for hurtigt – og hvorfor?

 

Kører du nogensinde for stærkt? Gør du det konsekvent? Og hvorfor gør du det overhovedet? I de fleste tilfælde kan det slet ikke svarer sig at køre for stærkt. Man når ofte kun få minutter hurtigere frem, og derudover bruger man ofte mere brændstof. Ved siden af det, kan der opstå farlige situationer, som måske ikke ville være hændt hvis man kørte efter gængse regler.

 

I Sikker Trafik’s nye kampagne, vil de gerne opfordre alle til at sænke farten – bare lidt. For så kommer vi alle sikkert frem, vi kommer alle sikkert hjem og generelt bliver det bare mere sikkert, at færdes på vejene for alle former for trafikanter.

 

Men er du en af dem som kører for stærkt, og gør du det måske konsekvent? Vi vil gerne høre dine meninger, når du har set dette klip!

LÆS OGSÅ:
På Sturup Raceway med Nissan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.