fbpx

Sænk farten – bare en lille smule

Kører du konsekvent for hurtigt – og hvorfor?

 

Kører du nogensinde for stærkt? Gør du det konsekvent? Og hvorfor gør du det overhovedet? I de fleste tilfælde kan det slet ikke svarer sig at køre for stærkt. Man når ofte kun få minutter hurtigere frem, og derudover bruger man ofte mere brændstof. Ved siden af det, kan der opstå farlige situationer, som måske ikke ville være hændt hvis man kørte efter gængse regler.

 

I Sikker Trafik’s nye kampagne, vil de gerne opfordre alle til at sænke farten – bare lidt. For så kommer vi alle sikkert frem, vi kommer alle sikkert hjem og generelt bliver det bare mere sikkert, at færdes på vejene for alle former for trafikanter.

 

Men er du en af dem som kører for stærkt, og gør du det måske konsekvent? Vi vil gerne høre dine meninger, når du har set dette klip!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.