fbpx

Rygtet talte sandt: Vmax lukker

vmaxx

Det er netop blevet bekræftet at bil- og tuningsbladet Vmax lukker, efter der fredag aften kom flere og flere rygter på nettet om lukningen

 

15 år på markedet

Det blev til 15 år for bladet, der siden 1999 er udkommet hver måned med seneste nyt inden for producent- og garagetuning her i landet. Seneste store begivenhed fra Vmax var deres velkendte DHB (Danmarks Hurtigste Bil), som i sommeren 2013 havde sin 15 års fødselsdag. En bilfestival med babes, boder, 402-meter race og ikke mindst kåringen af Danmarks Flotteste Bil.

Men nu er det altså slut. Det er blevet bekræftet af magasinet selv, og det sidste blad udkommer i januar 2014. Herefter er det usikkert hvad der kommer til at ske.

 

Danmarks Hurtigste Bil – et overstået kapitel?

Da lukningen kom frem, bliver der spurgt alle steder, hvad der kommer til at ske med DHB, som er et af Danmarks største bilevents. Kommer der nye aktører, lukker det for good, eller hvad skal det ende med? Intet er blevet bekræftet endnu, så alt er i princippet muligt.

LÆS OGSÅ:
Pogea Racing Centurion 007 - The Green Arrow

En officiel udmelding fra teamet bag Vmax forventes de kommende dage, og her vil vi kunne få afklaret præcis, hvad der kommer til at ske.

 

[nggallery id=589]

En kommentar

  1. ærgeligt for har læst det blad siden det udkom og haft 2 biler i og havde regnet med min rover også sku ha været i…..øv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.