RYGTE: Ny Ferrari 458-lillebror får V6-motor

RYGTE: Ny Ferrari 458-lillebror får V6-motor, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Når Maranello-baserede Ferrari om et par år lancerer en efterfølger til den velkendte 458-model, forventes det ikke, at den kun vil kunne fås i en V8-variant.

V6’er i ny Ferrari
Rygterne går på nuværende tidspunkt om, at den vil blive produceret i to eksemplarer, hvoraf den ene skal betragtes som værende en “entry-level”-variant – altså en form for billigere version, så selv de menneskelige vil kunne nyde et italiensk stykke værktøj. Dog vil det angiveligt blive med en sekscylinderet twin-turbo 2,9-liters motor fremfor den anerkendte V8’er, som vil få omkring 500 hestekræfter og 610 Nm.

Det vil tilmed betyde, at den fremtidige “normale” Ferrari 458 vil blive meget mere aggressiv end den nuværende i form af flere hestekræfter.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!