fbpx

RYGTE: Ny Ferrari 458-lillebror får V6-motor

RYGTE: Ny Ferrari 458-lillebror får V6-motor, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Når Maranello-baserede Ferrari om et par år lancerer en efterfølger til den velkendte 458-model, forventes det ikke, at den kun vil kunne fås i en V8-variant.

V6’er i ny Ferrari
Rygterne går på nuværende tidspunkt om, at den vil blive produceret i to eksemplarer, hvoraf den ene skal betragtes som værende en “entry-level”-variant – altså en form for billigere version, så selv de menneskelige vil kunne nyde et italiensk stykke værktøj. Dog vil det angiveligt blive med en sekscylinderet twin-turbo 2,9-liters motor fremfor den anerkendte V8’er, som vil få omkring 500 hestekræfter og 610 Nm.

Det vil tilmed betyde, at den fremtidige “normale” Ferrari 458 vil blive meget mere aggressiv end den nuværende i form af flere hestekræfter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.