fbpx

Rezvani BEAST offentliggjort – 0-100 km/t på bare 2,7 sekunder

Rezvani BEAST offentliggjort – 0-100 km/t på bare 2,7 sekunder

Rezvani BEAST offentliggjort – 0-100 km/t på bare 2,7 sekunder, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Amerikanske Rezvani har i dag offentliggjort deres seneste kreation, ”BEAST”. Født på banen og designet til vejene er den fremtidssikret indenfor letvægts high performance-biler, hvor den ifølge producenten sætter nye standarder. En aggressiv, minimalistisk og ultimativ superbil lyder definitionen på den nye BEAST herfra.

 

To forskellige versioner gør sin entré
Den nye BEAST fra Rezvani er designet af den kendte bildesigner Samir Sadikhov, som ligeledes er kendt for designs som eksempelvis Aston Martin DBC og Ferrari Xerzi-koncepterne. Han har formået at designe en strømlinet og fremtidssikret bil med de midler, som han nu end har haft, eftersom selve bilen er baseret på Ariel Atom-platformen. Under karossen er de altså stort set identiske. Hvad der i BEASTen for alvor udskiller sig fra Ariel Atomen er nemlig karossen, da den her minder mere om en Tesla Roadster. Man føler, at dette virkelig er en bil rent designmæssigt, hvilket ikke altid har været tilfældet med Ariel Atom.

 

Under hjelmen finder man to forskellige motorer, eftersom den laves i to versioner. Den første og mindste model kaldet ”BEAST 300” yder 315 hestekræfter fra en 2.0-liters turboladet motor, hvilket bringer den fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder. Den største model kaldet ”BEAST 500” yder derimod 500 hestekræfter fra en 2.4-liters motor med kompressor, og den sprinter fra 0-100 km/t på en fantomtid af blot 2,7 sekunder! Dette skyldes blandt andet også den lave køreklare vægt af blot 666 kg samt en 6-trins manuel gearkasse og baghjulstræk.

 

Karossen er bygget af ren carbonfiber og byder på en masse lækre detaljer heriblandt en enormt aggressiv bagdiffuser samt minimalistiske for- og baglygter. Sammen med et sæt 19” PUR RS05-alufælge tager den sig generelt bare godt ud i dagslyset.

 

Delvist realistiske priser fra starten af
BEAST 300 og 500 vil i første omgang blive sat til salg i en form for ”Launch Edition”, hvor priserne vil lyde på henholdsvis 99,500 dollars for BEAST 300 og 124,900 dollars for den store model. Så snart launch edition-modellerne er udsolgt, vil priserne stige til henholdsvis 119,000 dollars for den mindste og 139,000 dollars for den største model. Men hvad nyt er, så kan ejere af den nuværende model Ariel Atom også få ombygget deres bil til hvilken som helst af de to nye BEAST-modeller. 49,000 dollars er prisen for den mindste, alt imens opgraderingen til den store model koster 69,000 dollars.

 

Og som et lille ekstra tillæg vil købere af BEAST 500 også få en hel dag på en racerbane et sted i Amerika med professionelle instruktører – selvfølgelig kvit og frit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.