fbpx

Renault åbner op for nye, specielle designstrategier

Ny koncept-bil fra Renault skal vise vejen frem for franskmændenes fremtidige design-strategi

 

Renault åbner op for nye, specielle designstrategier, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Franske Renault har i den seneste tid arbejdet sammen med designeren Ross Lovegrove, og sammen har de udarbejdet en ny koncept-bil, som eftersigende skulle give et indtryk af Renaults nye design-strategi.

 

Ny koncept spiller på det kreative
Grønne alufælge, en stor spoiler samt blomster-inspirerede for- og baglygter er, hvad vi finder på denne nye koncept-bil, og det står derfor tydeligt klart, at franskmændene nu så vidt muligt forsøger at fokusere på det naturlige. Hvor vidt den nye koncept-bil er naturlig kan dog bringes op til diskussion.

 

Som det lyder fra Renault har de med dette projekt “forsøgt at undersøge karakter, dets systemer samt energitransaktioner, som projektet burde kunne bringe til bevidsthed samt forståelse af visse fænomener”.

 

Denne hatchback-formede koncept-bil vil blive præsenteret på det italienske museum i Milano, “Triennale di Milano”, den 8. april i år. Ligger man inde med nogle spørgsmål vedrørende designet, har man også mulighed for at spørge designeren selv, da han ligeledes vil være til stede.

[nggallery id=642]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.