fbpx

Rapport: BMW M5 og M6 bliver ramt af AWD-feberen

Det rapporteres nu, at næste generation BMW M5 og M6 med stor sandsynlighed vil blive firehjulstrukket.

Rapport: BMW M5 og M6 bliver ramt af AWD-feberen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Snakker man tyske sportsbiler forklædt som almindelige familiebiler, kommer man ikke udenom ægte, tyskfabrikeret baghjulstræk. Her kan blandt andet nævnes ældre generationer Mercedes-Benz E-klasser i AMG-fit og for ej at glemme BMW M5 og M6, hvorimod Audi i flere generationer har brugt firehjulstrukne biler til sammenligning.

 

I seneste Mercedes-Benz E63 AMG-generation så man også en opgradering fra baghjulstræk til firehjulstræk, og i følge flere rapporter tænker BMW nu over at gøre det samme. Dr. Friedrich Nitschke, bestyrer af BMW M-afdelingen, har tidligere på ugen nemlig bekræftet, at de på nuværende tidspunkt tænker fremadrettet for både M5- og M6-modellen, hvor firehjulstræk vil være et af hovedemnerne. Dette sker sandsynligvis på baggrund af, at konkurrenterne nu har begivet sig i den retning.

 

Men dette kommer nødvendigvis ikke til at betyde, at man ikke længere vil kunne få  glæde alle hestekræfterne på baghjulene, for man forventer stadig en baghjulstrukket udgave af både M5 og M6‘eren. Fuldstændig som vi ser hos Mercedes-Benz.

 

Ydermere bliver det også gjort tydeligt, at de fremtidige BMW M3 og M4‘ere ikke vil blive påført denne firehjulstræk-arkitektur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.