fbpx

Rapport: BMW i5 i planerne

BMWs ‘i’-familie udvides muligvis

bmw i5

En senior-kilde inden for BMW fortæller i dag, at BMW på nuværende tidspunkt er i fuld gang med at planlægge en kommende i5-model.

 

‘i’-familien er eldrevet

Vi har i et par år kendt til BMWs såkaldte ‘i’-familie, som på nuværende tidspunkt består af i3- og i8-modellen. Henholdsvis en mini- og sportsbil, hvor sidstnævnte klarer 0-100 km/t på bare 4,4 sekunder. I dag udmeldes det så, at den bayerske-producent har gang i planerne vedrørende en ny i5’er, som ligeledes bliver eldrevet – enten 100% eller med en reserve benzinmotor.

 

Designmæssigt forventer vi enten en sedan eller crossover, da det er det, der mangler i ‘i’-familien, men det er endnu for tidligt at udtale sig om. Bliver sedan-udgaven aktuel, snakker vi muligvis en Tesla Model S-konkurrent, som klarer lige godt 450 kilometer på en fuld opladning.

LÆS OGSÅ:
Mercedes-Benz teaser næste generation af LED forlygter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.