fbpx

Rapport: BMW i5 i planerne

BMWs ‘i’-familie udvides muligvis

Rapport: BMW i5 i planerne, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En senior-kilde inden for BMW fortæller i dag, at BMW på nuværende tidspunkt er i fuld gang med at planlægge en kommende i5-model.

 

‘i’-familien er eldrevet

Vi har i et par år kendt til BMWs såkaldte ‘i’-familie, som på nuværende tidspunkt består af i3- og i8-modellen. Henholdsvis en mini- og sportsbil, hvor sidstnævnte klarer 0-100 km/t på bare 4,4 sekunder. I dag udmeldes det så, at den bayerske-producent har gang i planerne vedrørende en ny i5’er, som ligeledes bliver eldrevet – enten 100% eller med en reserve benzinmotor.

 

Designmæssigt forventer vi enten en sedan eller crossover, da det er det, der mangler i ‘i’-familien, men det er endnu for tidligt at udtale sig om. Bliver sedan-udgaven aktuel, snakker vi muligvis en Tesla Model S-konkurrent, som klarer lige godt 450 kilometer på en fuld opladning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.