Rapport: BMW i5 i planerne

BMWs ‘i’-familie udvides muligvis

Rapport: BMW i5 i planerne, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En senior-kilde inden for BMW fortæller i dag, at BMW på nuværende tidspunkt er i fuld gang med at planlægge en kommende i5-model.

 

‘i’-familien er eldrevet

Vi har i et par år kendt til BMWs såkaldte ‘i’-familie, som på nuværende tidspunkt består af i3- og i8-modellen. Henholdsvis en mini- og sportsbil, hvor sidstnævnte klarer 0-100 km/t på bare 4,4 sekunder. I dag udmeldes det så, at den bayerske-producent har gang i planerne vedrørende en ny i5’er, som ligeledes bliver eldrevet – enten 100% eller med en reserve benzinmotor.

 

Designmæssigt forventer vi enten en sedan eller crossover, da det er det, der mangler i ‘i’-familien, men det er endnu for tidligt at udtale sig om. Bliver sedan-udgaven aktuel, snakker vi muligvis en Tesla Model S-konkurrent, som klarer lige godt 450 kilometer på en fuld opladning.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!