fbpx

Rapport: 480-500 heste i ny Mercedes-Benz C63 AMG

Ny Mercedes C63 AMG – bedst med 480-500 heste

http://www.youtube.com/watch?v=6lwWR3vLq_E

CEO hos AMG, Tobias Moers, har i dag bekræftet overfor magasinet Motoring, at den nye Mercedes-Benz C63 AMG under ingen omstændigheder vil få i nærheden af 600 hestekræfter.

 

Turboerne hives frem

Det er nemlig for mange heste under hjelmen, hvis man spørger den tyske CEO. Det forklarede han i dag overfor magasinet Motoring, hvor han hen ad vejen gav små hints om, hvordan fremtidens AMG-modeller vil se ud under hjelmen. Blandt andet skal der vinkes farvel til de sugemotorer, der længe har ligget i alle AMG-modeller. Det betyder altså, at der længe hverken har været turbo eller kompressor på, og det er nok også en del af essensen i en AMG.

 

Men der skal gås andre veje. En sugemotor er ikke ligefrem særlig økonomisk, og slet ikke når den skal blandes med en god portion moment og hestekræfter, så i fremtiden – allerede fra den næste C63 AMG – vil man sandsynligvis stadig se en kæmpe V8’er under hjelmen, men nu med en turbo på. Faktisk samme turbo, som den nye *A45 og *CLA45 AMG er udstyret med (*turboladet firecylinderet 2.0-liters motor).

 

Sådan en slags V8’er med nævnte turbo på vil sagtens kunne producere mere end 695 hestekræfter, men her kommer CEO’en så ind i billedet: hvem ville nogensinde behøve så mange hestekræfter i en bil? Ja, muligvis er der nogle derude, der har, hvilket Moers sandsynligvis ikke har. Han mener nemlig, at pånævnte C63 AMG ville være tilpas med lige omkring 480-500 hestekræfter, altså over 200 hestekræfter under, hvad den egentlig kan præstere.

 

SÅ SLUT med sugemotorer i AMG-modellerne.

 

Den nye C63 AMG forventes at blive lanceret engang i april-maj månederne og kunne meget vel få omkring de ovennævnte 480-500 hestekræfter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.